![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
Alt-üst sıralamasını yaparken satırlara göre ayarlıyoruz yani şu an yerleştirince farkettim onu da, hiç aklıma gelmemişti. Sağ-sol da da 3-6-5-2-1-4 oluyor yani direk sağdan başlayıp sola doğru gitmiyoruz sola doğru giderken alt-üst gidiyoruz bir yandan da. Doğru mu anlamışım. Ben hiç böyle düşünememiştim.. uzgn ALLAH razı olsun abla..(: |
Alıntı:
|
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Ablalar bide bu soruya baksanız uzgn [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü zor soruymuş:) bu sorular hangi yayına ait, değişik sorular var ,güzelmiş ben uğraştım ama olmadı sanırım 10 u yapamadım 11-12 D gibi geldimahcup000 |
İntibak yayınlarının yaprak testi.. Zor evet uzgn " sınırı olan şehirler farklı renkle boyanacak, aynı renk sınırı olmayan şehirlerde kullanılabilecek " derken ne demek istediğini de anlayamadım ki gülümseyen000 |
sınavda bu kadar karışık sormazlar inşallah |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü bi açıklayan olsa kısaca. |
|
faydalı olduğuna sevindim(: |
-----G -------B -----F----C ---A E----H yani sıralama bu renk konusuna gelirsek; E kırmızı olsun A komşusu olduğu için farklı renk olmalı beyaz bu durumda H kırmızı F A ile komşu olduğu için renkleri farklı olmalı kırmızı C, F ye komşu olduğu için beyaz G, Fye komşu olduğu için beyaz D, G ye komşu ve kırmızı B hem G ye hem de D ye komşu olduğu için; kırmızı ya da beyaz olamaz o zaman siyah olsun |
SAAT: 16:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.