![]() |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlar bu soru dgs 2004 soruları ben geçen gün tabloyu bile oluşturamadım bugün tekrar denedim tabloyu verilene gore oluşturdum ama yine çoğu yer boş kaldı bu soruları anlatarak çözer misiniz |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü bir de unutmadan şunu söyleyeyim soruları bulduğum site cevapları altına yazmış ama tam olarak tabloyu vermemiş |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Aşağıdaki şekilde bir il merkezini K, L, M, N ve P köylerine ba ğlayan ve köylerle aynı adı alan yollar gösterilmi ştir. K L M N P Bu yollarla ilgili olarak şunlar bilinmektedir: • Bu yollardan yalnız 2 tanesi topraktır. • Bu yollardan 3 tanesi virajlıdır. • M ve P yolları asfalttır. • K ve N yolları virajlıdır. • Toprak olan yollardan en az 1 tanesi virajlı değildir. 76. Bu bilgilere göre, hangi yolun her iki özelli ği de (virajlı/virajsız; asfalt/toprak) kesin olarak bilinmektedir? A) K B) L C) M D) N E) P 77. K yolunun asfalt olduğu biliniyorsa bu yollarla ilgili a şağıdaki ifadelerden hangisi doğrudur? A) Bütün asfalt yollar virajlıdır. B) M ve P yollar ının ikisi de virajlı değildir. C) L ve N yollar ının özellikleri aynıdır. D) Virajl ı olan bütün yollar topraktır. E)N yolu topraktır |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü arkadaşlar yukarıdaki soru dgs 2007 sorularından düzeltme yaptım ama yine eskisi gibi oldu bu soruda da tablo eksik kaldı bu soruyu da çözer misiniz |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü Alıntı:
77. Toplam 8 lise olduğundan ilk turda 4, ikinci turda 2, finalde 1 yarışma yapılır. toplam 7 78. İlk turda 2 kent kendi arasında yarışma yapacak deniliyor. İlk turda A-G yarışma yaptıysa 3ve4 teki iller kendi aralarında yapacak. E şıkkı D ve H aynı ilden değil 79. soruda şıklardan gittim 80. ilk tur kendi iliyle yaptığından F'yi eler 2. turda A ile karşılaşmış E ikinci turda B yi eliyo finale çıkıyor. biraz karışık oldu ama inşaAllah anlatabilmişimdir c* |
Cevap: DGS "sözel mantık" soru-cevap bölümü sözel mantık çalışıyorum şu an; sağolsun acayip beyin jimnastiği yaptırıyor! ama çözebilmek herkesin harcı değil malesefuzgn |
|
|
K yolu asfalt olursa M ve P yollarıyla beraber toplam 3 yol asfalt olmuş oldu. 2 yolumuz topraktı. O zaman N yolu toprak yoldur.. :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
SAAT: 11:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.