|   | Hâdimul İslam | 04 Temmuz 2019 13:00 |  
  Alıntı:   | 
  ademsevda Üyemizden Alıntı
					(Mesaj 427456)
				 dgs sınavında sözel bittiginde 5 dk kalmıştı . sayısalın 1. sorusunu yaptım bir iki de atayım dedim sonra gaza geldim bir kaç tane dahaafrn*..hoca kalemi bırakın demese komple atacaktım galiba gülümseyen000 ..doğrum 1 taneydi şimdi kaç tane olduğunu da bilmiyorum.0.5 kuralı cabası7638jk4 
 |  Geçmiş olsun ademsevda..Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah. .Sorular nasıldı?  Bildiğimiz tarzda uzun paragraflarmıydı yine.  
Sözel mantık nasıldı? Matematikten ziyade sözel mantık kısmını yaptıysan tmm dır bu iş:):)  
Senin maetematikte gaza gelmen bana bir anımı hatırlattı. Lise sonda üniversite sınavına sözel öğrencisi olarak girdim. Matematik gözümü korkuttu. Fizik kimya hiç görmedim. Biyolojiye bir baktım, güzel güzel paragraflar..Allah bi heves daldım sorularagülümseyen000 15 tane biyoloji sorusu yaptımhyyyyy Sevgili Babam: " Kızım komşumuz Mehmet Abin Biyoloji bölümünde okuyor o bile sınavlarında  bu kadar soru çözmemiştirAğzı-Açık000Neyin özgüvenini yaşadıydın yavrum" dedi. 3 doğru ve eksilerde sayısal puan gelmişti:))))))  
Matematik Biyolojiden insaflıdır her zaman. Bulman gereken bir sonuç var nihayetinde..Çözmen iyi olmakla beraber iyiki frene basabilmişsin, yada iyiki zil çalmış diyelim :):):))))) |