![]() |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Arkadaşlar benimde emin olamadiklarim var üzerinde çok düşündüğüm birkaç soruyu ne yaptigimi hatırlayamadım, hayırlısıyla bir an önce açıklasalar inşallah yaa.. cuma deniliyor ama bakalım |
Cevap: DGS İstişare Bölümü İlitam mi örgün mü ne düşünüyorsunuz arkadaşlar |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Zeynepnm bende tatile başlayamadım maalesef, birkaç haftaya kadar hayırlısıyla inşallah bende tatil istiyorummm :) |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
ArO* cevapladığın için musab 27 tamamen umudumu kesmeli miyim ihtimal yokmudur ek yerleştirmeyle olur mu ki ?? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü ben ilitamdan 5 tercih yapıcam. çalışan bir ev erkeği olarak :) 1 İstanbul 2 ankara 3 İnönü 4 elazığ 5 d.bakır hayırlısı neyse o gelsin inşallah. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü ek yerleştirmeyle de mi olmaz bir ihtimal ? neyse söyleyin lütfen mahcup000 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Büşra Rabbim senden de razı olsun. hani sen 230 dersin daha yüksek gelir puanın inşAllah. belki genel ortalama sınavda zorlanmıştır puanlar düşer kontenjana rağmen vs ama gerçekçi olmak gerekirse. yerinde olsam bu seneyi hem dgs hem ilitam için hazırlığa ayırır ve hemen derslere çalışmaya başlardım. Türkçe ile ezber arapça Kuran vs... neyde eksiksem ona çalışırdım. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Arkadaşlar Ankara ilitamin başka illerde sınav merkezi olması dışındaki avantaji nedir bilhassa İstanbul ilitamdan? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Ankara ilitam mezunlarından edindiğim bilgi. her dönem ekstra 2 ders var. Arapçası biraz daha zor. ve Hocaları ehli sünnete biraz ters. sen yinede ankara yaz. ben İstanbul yazıcam :D |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Ankara ilitam formasyon vermiyormuş bi de öyle mi? Bunu da şimdi okudum bi yerde. Ankara Bursada da sınav yaptığı için e bende Bursada olduğumdan mütevellit ilk tercihi Ankara düşündüm hep ama İstanbul aklımı çelmeye başladı :) puanım yeterli olursa bende İst yazabilirim ilk tercih :) |
| SAAT: 23:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.