![]() |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Bende Dgs ye girecek olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim...Puanların yükseldiğini öğrenmek canımı sıktı ama napalım..Hayırlısı olsun hepimiz içindüşünceli000 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü herkesten dua bekliyoruz ltfn52 |
Cevap: DGS İstişare Bölümü hepimizin yardımcısı olsun Rabbimiz hakkımıza hayırlı ise nasip etsin bizlere amin |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Rabbim bildiklerinizi yapmayı , yapamadıklarınızı atmayı , attıklarınızı tutturmayı ve hemen akabinde de yerleşmenizi nasip eder inşallah :) |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: DGS İstişare Bölümü çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için :) ArO* |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Biz gecen yil 17 temmuz da girdik sinava, ramazan di, sicakti, oruc, bir de bu sartlarda sinava girebilmek icin baska sehre yolculuk... Her seyin sukurlu bir tarafi var.... Belki de bu zorluklardan dolayi nasib oldu ilitam i kazanmak.... Rabbim sinava girecek herkesin yardimcisi olsun Sorulari dogru okumayi, okudugunu anlamayi, anladigini dogru isaretlemeyi nasib etsin rabbim hepinize.... FORUM SAKİNLERİ; Eger kazanirsaniz sizi daha buyuk sinavlar bekliyor haberiniz ola... demedi demeyin.... Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.... |
Cevap: DGS İstişare Bölümü 60 sorudan 54 yaptım anca 6 boş sizce mümkün mü bi ihtimal ilitam |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Tabi 54 den kim bilir kaç yanlış var :( |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Sınava giren herkese geçmiş olsun , hayırlı sonuçlara inşallah.. eymeen , şimdiden sıkıntı yapma , biraz sınav stresinden uzaklaş yeteri kadar stres yaptık. Bir ya da iki hafta sonra sonuçlar açıklanır. Senin kazanacağına ben inanıyorum..c* c* |
| SAAT: 02:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.