![]() |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
ben kendim yerleştirmeye çalışınca cok zaman kaybı oluyor :) haklısın herkesin yöntemi farklı olabilir |
Cevap: DGS İstişare Bölümü konu ile alakasız olabilir linki bulamadım fakat ilitamda kayıt dondurma nasıl olur? teşekkürler |
Cevap: DGS İstişare Bölümü kayıt dondurma olsa bile o kadar para vermek boşa külfet olur kayıt dondurulunca harç parasını mutlaka ödüyorsun ben sivastayım dönem başına 763.5 tl veriyorum dondurduğumu düşünemiyorum |
Cevap: DGS İstişare Bölümü paragraph sorularını çözerken paragraph okumadan once soruyu okursak ve önemli noktaların altını çizerek okursak soru çözmek daha kolaylaşır paragrafı birkez daha okumak zorunda kalabiliriz ama önemli olan heyecana kapılmadan seri olmak isterse 1 sayfa paragraph sorsunlar sınava kadar çok soru çözerek Pratik kazanırsanız inşallah sınavda da çözebilirsiniz |
Cevap: DGS İstişare Bölümü dgs sınavından hemen sonra cevaplar açıklanıyor mu? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü büşra aslında asıl soru sınav sonucunun açıklanma tarihi. çünkü sınavın sadece %10 unu açıklıyorlar. :( geçen yıl sınav sonucu kaç günde açıklandı? hatırlayan var mı? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü as. ben dgs ye başvurmadım alttan kalan derslerimden dolayı. dgs ye girmeden de 4 yıllığa tamalanabiliniyomuş.beni bilgilendirirseniz sevinirimArO* |
Cevap: DGS İstişare Bölümü bedev kardeş ben daha duymadım öyle bir şey. dgs siz 4 yıllığa nasıl tamamlayabilirsin ki. Büşra Kardeşim şimdi kontrol ettim geçen yıl sınav 19 temmuzda yapılmış. sonuçları 28 ağustosta açıklanmış. yani yaklaşık 40 günde açıklıyorlar. :( ve bir hafta içinde kayıt yaptırın baskısı var. bu ÖSYM yi anlamak gerçekten güç. inşallah bu sene daha çabuk açıklanır. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü aslında sonuçları hemen açıkladılar 1 hafta sonraydı sanırım ama soruların bazıları yanlış diye bazı kişiler mahkemeye Verdi mahkeme sonuçlanana kadar tercih klavuzu açıklanmadı çok uzun sure bekledik mahkeme sonuçlandıktan bir gün sonra tercih klavuzu açıklandı |
Cevap: DGS İstişare Bölümü bedev yıldırımilahiyat bölümünde sınavsız 4 seneliği tamamlama yok dgs sınavına girilmesi lazım |
| SAAT: 02:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.