|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü arkadaşlar 11 bin sıralama ile örgün gelir mi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaslar İstanbul bu sene vizeleri de okulda yapacakmış | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaslar onaylı ders iceriklerini nasıl alacağız? Kimi dilekçe yazın kimi mail atın kimi bürodan kimi ödemeli kargoyla geliyor diyor? Var mi bu işi çözen? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü transkirip mi diyorsun asilem  transkirip diploma ile veriliyor | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a mehmet akif  o dediginz.transkipi bulamiom kaybettim yada farketmeden attim galiba eğer yerleşirsem bi yere kayit da gerekliymis o belge. Eee Napcam şimdi :(( nolur acil yardım edin lütfen yaa :((( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 Transkiripin üzerinde bilgilerinizde var , çok dikkat edin . | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Yarın aöf bürosuna Uğricam insallh.. Nettden araştırma yaptım aaöf burolari herhangi bi sıkıntı da  tekrar veriyormus transkripti..hayirlisi artık. Bakalim nolcak. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a arkadaşlar..lütfen evraklarıniza dikkat edin.ilitam kayıtlarında siz tam tesekküllü evraklarınızı hazir edin..neyi alıp almayacakları onların takdiri..heyecanla sonuçlarınızı bekliyoruz..selametle:):) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sizce tercihler ne zaman başlayacak | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.