![]() |
Cevap: DGS İstişare Bölümü arkadaşlar 11 bin sıralama ile örgün gelir mi |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Arkadaslar İstanbul bu sene vizeleri de okulda yapacakmış |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Arkadaslar onaylı ders iceriklerini nasıl alacağız? Kimi dilekçe yazın kimi mail atın kimi bürodan kimi ödemeli kargoyla geliyor diyor? Var mi bu işi çözen? |
Cevap: DGS İstişare Bölümü transkirip mi diyorsun asilem transkirip diploma ile veriliyor |
Cevap: DGS İstişare Bölümü S.a mehmet akif o dediginz.transkipi bulamiom kaybettim yada farketmeden attim galiba eğer yerleşirsem bi yere kayit da gerekliymis o belge. Eee Napcam şimdi :(( nolur acil yardım edin lütfen yaa :((( |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
Transkiripin üzerinde bilgilerinizde var , çok dikkat edin . |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Yarın aöf bürosuna Uğricam insallh.. Nettden araştırma yaptım aaöf burolari herhangi bi sıkıntı da tekrar veriyormus transkripti..hayirlisi artık. Bakalim nolcak. |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Alıntı:
|
Cevap: DGS İstişare Bölümü S.a arkadaşlar..lütfen evraklarıniza dikkat edin.ilitam kayıtlarında siz tam tesekküllü evraklarınızı hazir edin..neyi alıp almayacakları onların takdiri..heyecanla sonuçlarınızı bekliyoruz..selametle:):) |
Cevap: DGS İstişare Bölümü Sizce tercihler ne zaman başlayacak |
| SAAT: 20:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.