|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Çok teşekkür ederim Nurşen35 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sağlık çalışanlarına lisansa geçiş hakkını sınavsız verdileruzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 ilahiyat önlisans öğrencilerine niye sınavsız geçiş hakkı yok ağlayan000 sağlıkçılara önlisansa geçiş hakkı da sınavsızdı dimi | 
| 
 yıllarca dgs sınavını kazanamayan kişilerin veya dgs sınavına girmeden direk geçişin pek de doğru olmayacağı kanaatindeyiz üniversite sınavı gibi hak edenler belli seviyede olanlar bu bölümlere yerleşsin sakın bu yazdıklarım kazanmanın verdiği güçle söylediğimi kimse düşünmesin | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Tercihler 31 agustosta başlıyor inşallah arkadaşlar, hayırlara vesile olsun | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Selamün Aleyküm ; Benim bir sorum olacaktı da şimdi dgs ye girdik kötü geldi puan ben özel üniversiteden okumak istesem lisans tamamlama işini böyle birşey var mı bilginiz var mı acaba? | 
| 
 Ayrıca özel üniversite ücretleri 20 bin liradan başlamaktadır.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nereleri tercih edeceksiniz sivası tercih eden olursa elimdeki kaynakları paylaşabilirim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar ben düzgün tercih yapmayı bilmiyorum açıkcası puanım 258 sıralamam 4263 sizce ilitamlardan öncelikli sıralamam ne olmalı bu sefer bir yere girmek istiyorum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 2 tercih yaptım.Samsun ve Erzurum.Puanım 270. | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.