|  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 c* | 
| 
 ben sınavın açıklanmasını hiç istemiyorum...iptal olmus bir sınav sonucu ile karşılaşacağım için..ama inşallah sizler için güzel sonuçlar gelir. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevda dilekçenin  cevabı  geldi mi, iptal  olacağı  belli  değil  daha..Bu  sizin  hatanız  değil, görevlilerin  hatası. Evet Sevda kitapçığın ikinci sayfasındaki bilgileri el yazısıyla kodlamamış. Çünkü bilgi vermemişler. Görevlinin hatasını size ödetirlerse bu da adil olmaz.. | 
| 
 Alıntı: 
 Şahsen bende fark etmemiştim. İlk sayfa bile çok karışıktı. Sade bir düzen yapamamışlar. Her şeyi doldurduktan sonra lavaboya gitmiştim. Geldiğimde yanımdaki çocuğun arka taraftan bir yerleri doldurduğunu görünce kitapçığın ikinci sayfasını açtım ve değişik kodlamalar vardı. Hemen doldurdum ve görevliler de sanırım çok sonradan fark etmiş olsa gerek... Bu kadar karışık ve karman-çorman bir kitapçık çok saçma... Zaten sınav formatıyla ilgili her yıl bir değişim söz konusu, birde bu çıkınca adaylarda ister istemez sıkıntı yaşamadı değil... | 
| 
 Bu sene  farklı  bir  sınav  sistemi  vardı.  Kitapçıklarda  yaşanan  bu  sıkıntıdan  başka  bir de  dijital  saat  görünümlü  kameralarla  izlendi  adaylar Allah  yardımcınız  olsun.. | 
| 
 Alıntı: 
 Ancak bu kamera olayı benim bildiğim ÖSYM'nin yapmış olduğu diğer sınavlarda çoktan beri vardı. Ales ve Ygs gibi benzeri sınavlarda... | 
| SAAT: 10:12 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.