|  | 
| 
 Arkadaşlar sizinde deneme yaparken iki deneme sonucu arasında uçurum olduğu oldu mu? Yargının denemelerinden45-46 net yaparken tasarı denemesinde 52-53 net yapıyorum  bu neden olur acaba çok soru çozmediğimden kaynaklı olabilir mi? Dgs soruları denemelerden kolsymıdır acaba | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Yarın DGS sınavına  girecek  olan  herkese  başarılar dilerim...  Allah (cc) zihin açıklığı nasip eylesin, hayırlı sonuçlar inşaallah...c* c* | 
| 
 Herkese geçmiş  olsun,  inşaallah  sınavınız  iyi  geçmiştir. Yorumlarınızı  bekliyoruz  aklınızda  kalan  sorular  varsa  paylaşırsanız seviniriz.. | 
| 
 Geçmiş olsun arkadaşlar   aklımda soru yok maalesef ama mantıkdan banka sorusunda zorlandım ve emin olamadım matamatiğe hiç vaktim kalmadı ama Türkçe iyiydi sanki | 
| 
 Güzel gecti ama bakalım hersey sonucta belli olur | 
| 
 Tahmin sorusunu hatirlayan var mi | 
| 
 Eymeen ben hatırlıyamadım o soruyu ruyay ile ilgili olanmıydı benim aklıma bi iki soru geldi  kaygılı-duşınceli olan cevap ve avrupaya ayak bastı sorusunun kültürel diye bi cevabı olacaktı o var bide bi parça vermiştide hangisi yoktur diyordu galiba alıntıya yer vermiştir diye bi şıkkı vardı onu yaptım sorular akşam mı yayınlanır acaba | 
| 
 Evet ruyayla ilgili olan | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.