![]()  |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  ben de mahreçten korkuyorum aslı ve okuyuşumdan mahcup000  ezberden korkmuyorum heyecan da olmaz heralde düşünceli000 mülakat ne zaman olur bir bilgin var mıçay-kahve000  |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  Alıntı:  
  |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  herkese başarılar   |  

HERKESE BAŞARILAR  |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  bende girmiştim bana kapalı olan kuranı kendim açmamı söylediler  rast gele bir  yeri okuttular  kağıtlar hazırlamışlar bir kapın içine koymuşlar içinden seçiyorsun 3 tane kağıt   sonra kağıtlarada hangi süre var  benim  taberake  izace ve amme çıkmıştı onu okuyosun   sonra ilmahal de aynı şekilde  girenlere başarılar dilerim  allah yardımcınız olsun   |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  ya bu sonuçlar ne zaman açıklancak 12 nisan da dediler sabah beri bekliyom tık yokkızgın000   |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  YETERLİLİK AÇIKLANDI skr BEN GEÇMİŞİM  elhm..ARKADAŞLAR SİZLER DE DURUM NASIL İNŞAALLAH SİZLERİN Kİ DE BAŞARILIDIR   |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  bende geçmişimm elhamdülillah...   |  

Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız?  Yaaa gözünüz aydın darısı tüm girmişlere ewet açıköğretim sayfalarını emek emek işleyen arkadaşlar sölin bakalım sonuçları   HEPİNİZİN HAKKINDA HAYIRLISI TEBRİK EDERİMalkış000 :) alkış000 Talibetün, Merve, Ravzammm ???  |  

|  
| SAAT: 17:52 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.