![]() |
yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bu konuda bilgisi olan hocalarım a soruyorum mülakata hazırlanmak için evde ne gibi çalışmalar yapabiliriz ben ayrıyeten iyi bir talim yaptıracak bir kurs arayışındayım adanada bayana ders verebilecek iyi bir yer biliyorsanız çok memnun olurum :) ilmihalden de sözlü olarak soracaklarmış ve en önemlisi ilk önce euzü besmele çekmene ve düzgün kuran okuyuşuna bakılacakmış açıkçası benim okuyuşum normal ama daha iyi yapmak için davut kaya yımı dinlesem veya başka bildiğiniz kişiler varmı şimdiden teşekkürler... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? 1-mümkünse 30.cüz tamamı değilse duha dan aşağısını ezberle 2-yasin mülk amme feth hucurat ve bi kaç aşir ezberle 3-tecvidi hem pratik hemde tanımlama olarak iyice kavra 4-yüzünden okumayı seri ve kıraatlı okumaya çalış 5-nasip :) |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hocam karşımdaki adama ben nasıl makamlı kuran okuyayım caiz mi hoca olacağız derken günaha batmayalımkimseye-söyleme000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
sanırım sözlüyü DİB yapacağına göre,illerdeki diyanetin kurduğu müftülerden oluşan kurul sınav yapacaktır.bu sınav yüzeyseldir yani adayın bu görevi yapıp yapamayacağını sorgulamaktır. bayanları sınav yapacak kurulun bayan olması çok hoş olurdu..belkide öyle yapacaklar bilmiyorum. ne olursa olsun siz sınavınıza girin,tesettürlü olduğunuza göre sorun olmaz inşaallah.bu haklı tedirginliğinizi en az sizin kadar kurul da düşünecektir,umarım yani. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? hocam maalesef önceden girenlere sordum bu hassasiyeti göstermiyorlarmış bu sefer ne olur bilmem açıköğretim imamhatipteki hocaya elbetteki okudum ama makamlı değil neyse saolun hocam bu ara da eniştem de imam olmaya hazırlanıyor onun için tavsiyeleriniz varmı ? teşekkürler |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? imamlar için daha kapsamlı ve zor...ezan,cenaze,cuma,hutbe,yukarıda yazdığım ezberler..vs. ama sizin için çare yok..sonuçta görev alsanız bile ömür bıyu müftü ile muhatapsınız...yani kaçınılmazdır.bence gir sınavına.. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslı burası uygun inşmahcup000:) kursa gidiyormusundüşünceli000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? medreseye gidiyodum ama nişanım olunca çıkardılarhyyyyyşimdi kendi kendime çalışıyorum ama sonuçlar kesinleşsin bide yarın ki sınavda bitsin gitcem gündüzcü kursa sen nasıl çalışıyosun ablam nasıl olur ki acaba ben hiç girmdim sözlüye bu ilk olcak inş |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım inanki benim de ilk girişim olacak yani, kazanmışsam şu ana kadar birşey çalışmadım çünkü sonuçlar belli değil ama bildiğim kesin bir şey var senin euzü besmelenden bile anlıyorlar nasıl okuduğunu kuranın pek iyi değilse bu sefer ilmihalden zorluyorlar anlayacağın bu mülakat yeterlilik sınavına hiiiiç benzemiyor nice hafızları bırakıyorlar mülakattaağlayan000 |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ben de mahreçten korkuyorum aslı ve okuyuşumdan mahcup000 ezberden korkmuyorum heyecan da olmaz heralde düşünceli000 mülakat ne zaman olur bir bilgin var mıçay-kahve000 |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? herkese başarılar |
HERKESE BAŞARILAR |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende girmiştim bana kapalı olan kuranı kendim açmamı söylediler rast gele bir yeri okuttular kağıtlar hazırlamışlar bir kapın içine koymuşlar içinden seçiyorsun 3 tane kağıt sonra kağıtlarada hangi süre var benim taberake izace ve amme çıkmıştı onu okuyosun sonra ilmahal de aynı şekilde girenlere başarılar dilerim allah yardımcınız olsun |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ya bu sonuçlar ne zaman açıklancak 12 nisan da dediler sabah beri bekliyom tık yokkızgın000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? YETERLİLİK AÇIKLANDI skr BEN GEÇMİŞİM elhm..ARKADAŞLAR SİZLER DE DURUM NASIL İNŞAALLAH SİZLERİN Kİ DE BAŞARILIDIR |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bende geçmişimm elhamdülillah... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Yaaa gözünüz aydın darısı tüm girmişlere ewet açıköğretim sayfalarını emek emek işleyen arkadaşlar sölin bakalım sonuçları HEPİNİZİN HAKKINDA HAYIRLISI TEBRİK EDERİMalkış000 :) alkış000 Talibetün, Merve, Ravzammm ??? |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Arkadaşlar mülakat tarihi ne zaman?Bi bilginiz var mı? |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Başarılarınızın devamını dilerim tüm sınava girmiş olan kardeşlerimizin.... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar sınırdan geçerim diyordum 81 almışım Ağzı-Açık000 bayağı süpriz oldu aslım ravzam sizleri tebrik ediyorum eeeee anlatın bakalım şu an nelere çalışıyorrsunuz ben kursa başlayacağım direkt olarak mahreci karşılıklı olarak öğreneceğim hafızlık yaptığım için ezberimde fakat dediğim gibi okuyuş düzgün olmadığı için tekrar onları ezberleyeceğim hepimize kolay gelsin:)))) |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar mp3 aldım kuran-ı kerim dinlemek için bana kimin kıraatını tavsiye edersiniz c* |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Tabiki Abdussamed'in tavsiye ederim... |
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? bide bu sınavda ezber hangi sureler bide diyanetin kuranından mı okutuyolar mülakatta ? |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? abi abdussamed çok ağır ben yeterli mahreciyle sadece tedvir ve hadr okuyuşunu istiyorumc* tahkik okuyuşu hem zor hem de o kadar vakitleri olmayacağı için sormayacaklarını düşünüyorumçay-kahve000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım evet osman hattını okutuyorlar yani diyanetin kuranı bilgisayar yazılı olan değil birde nasıl abdussamedi dinliyorsun yani onu taklid edeyim derken nefes gider:) |
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Abdussamedin Tekvir ve Duha surelerindeki okuyuşu esnasında taklid etmede nefesi kontrol etmek çok zor gerçekten Muhteşem bir okuma lazım taklid için... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? aslım en çok ta euzü besmeleye ve dudak talim ine bakıyorlarmış yani ezberde şaşırmış bulunmak önemli değil önemli olan mahreç ve besmele bunlar yarımsa ezberden zorluyorlar oda yarımsa ilmihalden okuyuş çok güzel ise ilmihal bile sormuyorlarmış |
|
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? abla yan yana olaydık ne güzel talim çalışırdık senle =( |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ayy ne güzel olurdu bana da mahrecin iyi derler ama ehil olmayanlar der yoksa talim yapmış hocalar beğenmez mahrecimigülümseyen000 1 ay çok kısa hiç daha başlamadım ne olacak bilmiyorm bugün 2 yere gittim onlardan cvb bekliyorum bakalım inş |
|
SAAT: 08:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.