![]() |
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu Alıntı:
imam hatip mezunuysanız ama ilahiyattanda mezun olma durumundaysanız ilahiyat önlisans yapın.eğer derslerinizi verememe durumunuz varsa imam hatip mezunuysanız imam hatip yapın değilseniz yine ilahiyat mezun olma durumunda olanı yapın.bu arada kpss niz varmı? |
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu ArO* imam hatip mezunuyum. sadece arapça korkutuyor beni puanlarım ilk 50 ikinci 25 nasıl olur kalırmıyım? bilmiyorum kpss de 71 aldım. yorumlarınız içinde teşekkür ediyorum.Herkese... |
eğer bu sene ilahiyat önlisans seçerek yeterliliğe girip alırsanız yeterlilik belgenizi kpss puanınızda iyi atanma ihtimaliniz olursa eğer alttan dersiniz olursa atanmazsınız :( imam hatip mezunu olarak girerseniz atanabilirsiniz..final için 25 düşük gibime geldi finalin % 70 ini alıyrlar diye biliyorum ama çan eğrisinden dolayı geçme ihtimalinizde var.iyi araştırın ve iyi düşünün kpss puanınız düşük değil çünkü.Allah yardımcınız olsun |
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu Allah razı olsun. Zaman ayırdığız için allah gönlünüze göre versin .. Evet biraz düşünmem lazım sınavlar biraz çabuk açıklansa.... |
sizdende inşaAllah :):) amiiinn teşekkür ederim c* |
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu selamun aleykum ben dün başvuruda bulundum biraz aceleye geldi aöf 1. sınıf ihl çıkışlı olarak ihl mezunu kısmını seçtim birde sınava girecegimiz yerleri nasıl öğrenicez benim verdiğim e posta adresi hatalı ve öylece kalıcak sanırım sanki başvurum geçersiz olacakmış gibime geliyor beni aydınlatırsanız çok sevinirim. |
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu diğer önlisan ne oluyo bilgisi olan varmı?ben imam hatip mezunuyum.bu sne ön lisan mezunu olcam inşlh.yeterlilik başvurusunda neyi işaretliycem |
|
Cevap: 2013 yeterlilik sınav başvuru duyurusu s.a arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben şimdi imam hatip lisesi mezunu+lisans-iktisat fak. mezunuyum bu yılda ilahiyat 1.sınıf okuyorum.başvurumu imam hatip+diğer lisans olarak yaptım ama bir arkadşm diyorki sınavı geçsen bile seni mülakata almazlar henüz ilahiyattan mezun olmadın diye ? böylemi gerçekten? geçen yıl 63 aldm yeterlilikten ki hiç hazırlanamdım bu yl barajı geçerim diye ümit ediyorum ama böyle hevesim kırıldı:( biliyorsanız beni aydınlatırmısınız |
|
SAAT: 23:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.