![]() |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Guncel |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Guncel |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi guncell |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi 9 10 oglum okuyacak 11 12 ben okuyacam insaallah rabbim dualarımızı kabul etsin |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi bu konuya biraz daha duyarlı olmayı rica ediyorum... uzgn Normail hatim yani mealsiz hatim olunca cüzler ikişer üçer alınıyor mealli isteyince bir tane bile alınmıyor hiç değilse birer tane alınsa bayrama kadar biter inşaallah :)c* |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Allah razi olsun ablam Biri bana gelip soyle demisti abla bu hatimler bana riya gibi geliyor Ben utaniyorum yazmaya bnde ona soyle demistim Biz her saniyemizi dua ve zikirle gecirmek zorundayiz degilmi bu farz allah cc hunun bize emri peki olunce biz bu dua kardesligimizde belki birbirimizi gormedik belki cok cok uzaktayiz onemli degil okudugumuz ayetler gelip bize sahit olacak belki omuyanlarin içinde agxi duali biri vardir bilemeyiz bizim duamiz onun hurmetine kabul olur allah bilir degilmi Biz cemaat olusturslimda yolumuz belli olsun Hsni derler ya Gayret bizden tevfik Allahtan |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi biz riya için okumuyoruz Ramazan kuran ayı olduğu için Kuranla daha çok vakit geçirmek ve mealini de okuyarak ve teşviik ederek anlamıyla buluşmak,Rabbimiizn emirlerini anlamak ve ahkamıyla da amel etmek bizim niyetimz...Ameller niyetlere göredir. |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Aldiklarimi okudum 13 14 15 16 cuzleri annem okuyacak |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi kalan cüzler 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 30 |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Aldıgım cûzler okunmuştur.. |
SAAT: 03:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.