![]() |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Kalan ccuzler okunmustur Rabbim kabul eylesin amin |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Rabbim muafak eylesin ne güzel bir calısma ve uygulama... süre yoksa bende kactane süre alayım |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Benim okuduklarımı okundu diye yazmamışsınız arkadaşlar not dùşûn bir zahmet.. İslaminesil kardeşimizede cûz verelim hemen :)) 1.sayfaya bakarsaksak kalan cûzleri gõrebilirliriz Bitirmek umudu ile inşaAllah.. |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi 17 18 19 20 21 22 23 24 cuzleri okuduk Kalan 25 26 27 |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi 30.cuzde varmis bu aksam okurum demistim 25 26 bn alayim 27 damlam 30 erkam kardesim alsin |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Modlar gerekli duzemlemeyi yapar insaallah |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Aldım insaAllah 30 .. |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi Almak isteyen arkadaşlar da olabilir ..Ben yetiştiremem Allah'ın kulu.. 27 cüz alabilirler .. okuyacağım cüzler var çünkü :( |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi düzenlemeleri yaptım inşaallah... kalan cüz 27.cüz Ramazan ayının son gecesi veya bayram gecesine kadar kaln cüzleri bitrelim ve duası yapılsın inşaallah o gecelerde ihya edilmesi gereken gecelerdendir. |
Cevap: Mealli Ramazan Hatmi son gün inşaallah bayram gecesine kadar bitrelim hatmimizi... |
SAAT: 03:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.