www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Dur_Hele,Açılış Tarihi: 01 Nisan 2013 (13:57), Konuya Son Cevap : 02 Ocak 2015 (12:50). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
![]()
[QUOTE=Dur_Hele;366288]Fatma editör serpil hocama :"gül sen gıcık "demiştim. neden editledin. abartmıyor mu sunuz ? o kelime de vardı anlamış değilim. Samimi bir kardeşime gıcık demişimdir ne var bunda? bu siteyi çekilmez yazılmaz girilmez hale getirmek doğru mudur? Muhsin Hocam bu sizin talimatınız ise El insafff <<<<< Karsinizdakinin bayan oldugunu unutarak mesaj yaziyorsunuz bazen.bu duzenlemeyi muhsin hocanin talimatiyla degil tamamen kendi dusuncemle yaptim emin olabilirsiniz.evet belki serpil hoca bisey demeyebilir ama burada bu yaziyi okuyan bi kardesimize yanlis ornek teskil etmis olabileceginizi dusunerek sildim.siz uyeleri ve editorleri satiliga cikarma ozgurlugune sahipseniz yazilmaz bi site olmadigini da biliyorsunuzdur zaten.buyrun sakaniza kaldiginiz yerden devam edin ama arada bir empati yapmayi unutmayin. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir kez olsun.../medineweb | gökçen0421 | Makale ve Köşe Yazıları | 5 | 01 Mayıs 2024 14:02 |
Medineweb Kardeşlerime Hediyemiz olsun :) | Esadullah | Şiirler ve Şairler | 28 | 29 Ocak 2023 20:47 |
Twitter satıldı yeni sahibi kim? Bundan sonra neler olacak? | Kara Kartal | Teknoloji/Digital Dünya | 1 | 27 Nisan 2022 11:26 |
Geçmiş Olsun Giresun | nurşen35 | Gündem/ Manşetler | 4 | 23 Ağustos 2020 23:39 |
Tüm Medineweb Ailesine Selam Olsun | @RASİHA@ | Taziye-İlan-Selamlaşma | 14 | 10 Nisan 2015 13:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|