![]() |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... net kesintisi demekle internet paketinizi mi kapatıyorsunuz |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... yeni okudum konuyu esma abla inanamadım :(( gerçekten çok etkilendim üzüldüm gitmene ama şartlar böyle gerektiriyorsa yapacak bişey yok :( yönetici olmadanda siteyi tamamen terk etme ama olurmu abla fırsat buldukça gel lütfen...benden yana hak varsa helal hoş olsun sende helal et abla :( Rabbim yardımcın olsun |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Vedalar gözüyle sevenler içindir,çünkü gönülden sevenler ayrılmazlar....Mevlananın bu sözünü söylüyorum can dostum sana hiç ayrılmıyacağımızı biliyorum çünkü.. Dualarım temennim geri gelmen için inşaALLAH..RAHMAN her daim yar ve yardımcın olsun.. |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Ben de üzüldüm.İnşaAllah medineweb gibi sorunu hallettim ,burdayım dersiniz. Siz de hakkınızı helal edin Allah yardımcınız olsun. |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... eski başeditörün gidişine mi yeni başeditörün gelişine mi üzüleyım.kararsız kaldım .( |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Hakkim varsa helal olsun abla problemin cozume kavustugunda seni aramizda gormekten mutluluk duyacagiz.. hocamizinda dedigi gibi uye olarak paylasimlarini eksik etme.. Allaha emanetc* |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... duygudan duyguya atlıyorum herzamanki gibi:):):)medineweb i başeditör görünce başka bir duygu sardı beni(:hayırlı olsun editörüm..layıkıyla yapacağınıza eminim bu görevide...c*rabbim yardımcınız olsun..her daim bizimle olun:):) |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Alıntı:
teşekkür ederim abla inş. hakkıyla yerine getiririmc* Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... [ amin inş. ablacım çok teşekkür ederim...yalnız burdan yazmış olayım kuluz beşeriz şaşarız bi hatam eksiğim olursa tüm üyelerden ricamdır uyarsınlar editör yada baş editör olmak fark etmiyor benim için editörkende çok dikkat ederek yapmaya çalıştım görevimi ki artık sorumluluk katlandı sizlerden rica ediyorum sorumluluğumda yanımda olun :):)[/QUOTE] bilemiyoruz:)..bakcez artıkıngülümseyen000..eee esmanur gibi bi abladan devralınmış bi görev nihayetinde..beklentilerimiz haliyle yüksek:)(:..bilemiyorum artık ..görcez bakalımgülümseyen000..şaka bi yana herzaman birbirimize desteğiz...kolaylıklar... |
SAAT: 17:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.