![]() |
Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Selamun aleyküm arkadşlar...Net kesintisinden dolayı medineweb ailesinden ayrılmak zorunda olduğumu belirtmek isterim.Editlik yaptığım 4 yıl içerisinde kırgınlıklar oldu illaki gerek edit arkadaşlar gerek üyeler haklarınızı helal edersiniz inş...Benden yana helal olsun selametle... |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Çok üzücü bir haber kardeşim bu görevi inceden inceye saygı duyarak yaptığınız çok aşikardı lakin şartlar bunu gerektiriyorsa size sadece dua etmekten başka bir şey yapamayız, Allah c.c. her daim yar ve yardımcınız olsun , şeytan ve şeyatinden ve onların şerlerinden muhafaza buyursun, Kalbinizi sıratel müstakim de sabit eylesin ve çevirmesin....amin ya mucip Eğer sizi incitecek bir hareket veya davranışımız olduysa helal edin hakkınızı ki bizim hakkımız helaldir ...En Emin olana emanet olun ....vesselam veddua velmahabbe |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Alıntı:
|
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... medineweb senile bütünleşmişti abla :( gitmesen diyorum? varsa çaresi bırakma ailemizi :( hakkım varsa helal olsun.asıl bu güzel huzur adresi siteyı hizmetimize sundunuz.emek verdiniz.zaman ayırdınız.siz hakkınızı helal edin.unutma burayı hoşça kal demiyoruz görüşmek üzere diyorum. Gel olurmu :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... bunca yıl emekleriniz için Allah razı olsun.şartlarınızı zorlamamak için gitme diyemiyoruz.inanıyorum ki zorunlu olmazsa gitmek istemezdiniz..ama gitmeniz sizin şartlarınızın gereği ise saygı duyarız. netınızın olmayışı yönetici olarak görev yapamamak sözkonusu...üye olarak aramızda arasırada olsa bulunmanız mümkün.... Rabbim dünya ahiret saadetleri nasip buyursun. Selam dua ile... |
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... Bizden yöne bir hak varsa helal olsun Görevinizi en iyi şekilde yaptığınıza şahidiz. Hakkınızda hayırlısı olsun |
|
|
Cevap: Hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu... çok çok üzüldüm esma nurağlayan000 |
SAAT: 01:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.