![]() |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! Alıntı:
yorumlarınızı okudum arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkürler ArO* öncelikle dgs ile konu paylaşımları yapalım derim mesela biz sözel hazırlandığımıza göre bu konuda çıkan grafik belli .bu konularda aramızda dağılım yapıp paylaşımlarımızı ona göre yapalım.yani aynı konuda başka kişi paylaşım yapmamış ve konular karışmamış olur ne dersiniz.? zamanı iyi kullanmak adına bugün bunu halledelim bence.ben konu başlıklarını hazırladım dgs için ayrı bir başlık altında bu konuları paylaşalım derim.herkes kendine bir başlık seçerse karışıklık olmaz çay-kahve000 7 konu var sözel dgs için buna göre dağılım yapabiliriz. Sözel Konular Anlam Bütünlüğü Cümle Tamamlama Cümle ve Sözcük Sıralama Cümlede Anlam Cümlede Yer Değiştirme Paragrafta Anlam Sözel Mantık paylaşım konularımız bunlar :):).hadi hepimize kolay gelsin mahcup000 c*c* |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! çok güzel olur... |
SAAT: 07:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.