![]() |
sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! merhabalar canlar,artık bir sistem hazırlayalım da sınavlara hazırlanalım ne dersiniz ? zaman azaldıkça aleyhimize işliyor mahcup000 bu üç sınavada bu sene bir şekilde gireceğimize göre planlı çalışma yapalım.kimler,nasıl bir çalışma öneriyor ? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum (: |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! ben dgsde matematik için yardım almayı düşünüyorum birde bol bol test çözmek gerekiyor ilk olarak dgs var gibi görünüyoru dgs alışma sayfası açarsanız katılırım inşallah:):) |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! Alıntı:
|
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! böyle bi çalışma yapabilirsek çok iyi olur bizde başlamak istiyoruz ama önayak olan yok |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! Soru cevap konuları var zaten.farklı olsun derseniz onuda ayarlarız ;) ayrıca bende katılırım yapılırsa |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! bence başlayalım artık..nasıl yapacağımıza karar verelimmahcup000..sistem ne olursa olsun yapmamız gereken çalışmaksa bi yerden başlamak gerekiyo:)r..düşün düşün bi yere varılmıyor:)...çalışma şeklimizi belirleyelim inş...herkese uyabilecek..bir yol buluruz diye umud ediyorum...makbergülüm bir toparlasın kendini ,sonrada bizi toparlasıngülümseyen000hyyyyy |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! dgs konularında ..özellikle paragraf,cümlede anlam konularında soru sormak yerine kendimiz hazırlanırız..yapamadığımız soruları paylaşırız da...sözcükte anlam..sözel mantık..akıl yürütme konularını ve bu konuda hazırladığımız soruları paylaşırız...matematiği zaten hiç üstümüze alınmıyorum..o konudada çözemediğimiz anlamadığımız soruları paylaşırız...ama kpss ye başlamamız şart..yada ikisini birliktede götürebiliriz diye düşünüyorum..sizler ne dersiniz.. |
Cevap: sevgili kpss,dgs ve yeterlik sınavı adayı arkadaşlarımın dikkatine !! Alıntı:
Alıntı:
|
|
olur abla..bi herkes toplansın kararlaştıralım program hazırlayalım ona göre düzneli bi şekilde çalışırız inş. |
SAAT: 03:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.