| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi AsilBey,Açılış Tarihi: Bugün (02:10), Konuya Son Cevap : Bugün (05:54). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Site için öneri Selamun Aleyküm, Ben aranıza yeni katıldım. Yeni katıldım ama siteyi biliyordum. Benim de sitelere ilk giriş yıllarıma denk geliyor. Çok eski ve düzenli bir site. Emeği geçenlerden, Siteyi bugüne taşıyanlardan Allah ac razı olsun inşaallah. Benim naçizane tavsiyem hala vb3 kullanıyorsunuz. Bu sistem eskidi ve beklentileri karşılamakta zayıf kalıyor. Site çok daha güzel olabilir. Bunu fazlasıyla hakediyor. Bu kadar eski ve düzenli bir site herşeyin en iyisini hakediyor demektir. 19 yıllık bir site. xenforo'ya geçiş bence çok daha güzel olacaktır. Bende yıllar önce vb3 teyken sistemi değişip değişmemekte çok kararsızdım. Ama geçince gerçekten iyi yaptığımı anladım. Yönetim ekibinin bunu düşünüp, yapacağına eminim Pişman olmazsınız. Teşekkürler. | |
|
Konu Sahibi AsilBey 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | su damlası | 1 | 9 | 11 Nisan 2026 02:10 |
| | Mesaj No:2 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Ve Aleyküm selam Hoşgeldiniz inşallah aramıza, tavsiyeniz için teşekkürler.. Hayırlı paylaşımlar dilerim..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |