![]() |
Kalb-i Mecruh Ört Efkârının üstünü Görmesin rüzgar Savurmasın hüznünü yağmurun sesine Ki yağmasın kaderine Islatmasın şiirlerinin Beyaz Saçlarını... Mevsimler geçmesin çıkmaz yollarından gurbetin Esaretine râm olsun Özgürlüğe koşan hicretin ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Kanamış yüreğinde tutuklu bir mevsim ağlar... Yorgun avuçlarında dua kokusu... Gözlerinde gizli bir aşk, Mahcup bir sevda Kaleminde... Vaktini bekliyor visâlin... Takvimler Gül mevsimini gösteriyor. Ömrün özlenenden Beklenen bir armağan. Bir Katre ab-ı hayat Sonsuzluğun sahibinden sana sunulan.. |
Cevap: Kalb-i Mecruh Aramıza hoşgeldiniz :)şiirleriniz sizemi ait? |
Cevap: Kalb-i Mecruh Hoş buldum sağolasin kardeşim, gelişim sessiz selamsız oldu Rabbim hayra çevirsin Şiir sayılmaz pek bana ait, bana ait olmayanlara alinti yaparim inşallah ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Alıntı:
|
Cevap: Kalb-i Mecruh okurken anlam kazanan satırlarınız güzel..Bence keyifle okuyacağız :) yüreğinize kaleminize kuvvet inşaALLAH.. Hayırlı paylaşımlar ... Ayrıca hoşgeldiniz... |
Cevap: Kalb-i Mecruh Alıntı:
Hoş buldum sağolasin kardeşim |
Cevap: Kalb-i Mecruh Akşam olur ömrümde, Gönlümde gece... Ay'dan yıldızlardan duyarım utangaç kalbinin efsunlu tınısını... Dilneler durur yüreğim Yokluğunun şarkısını... Siyahlara bürünür hüznüm Ağlar gibi özler gibi Üşür gibi yanar gibi Sever gibi deli gibi Bekler gelmeni... Sabah olur varlığının zamanında mekanında... Karanlığım terk-i diyar Yüreğime düşen sûretinin Lekesiz aydınlığında. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Hosgeldınız kardeşım. Özgün şiirler gerçekten güzel oluyor.. |
Cevap: Kalb-i Mecruh hoş geldiniz,,,hayırla geldiniz inşallah,,,,hayırlı olsun inşallah üyeliğiniz,,, |
SAAT: 22:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.