www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Esma_Nur,Al Tarihi: 01 Kasm 2022 (17:50), Konuya Son Cevap : 23 Austos 2024 (22:40). Konuya 11 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() Sen Gibi ay sen gibi imeye baladm hani sen sadece ay st demlikle demlerdin ierkende iine limon skardn ya .. ayn tadn karyorsun derdim sana , bende yle imeye baladm ..sen tek ekerli ierdin bir tek onu yapmyorum belkide ilerde yaparm bellimi olur.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 23 | 11 Temmuz 2025 08:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 2 | 78 | 16 Mays 2025 14:51 |
![]() | Serbest Krs | Hdimul slam | 1 | 141 | 11 Nisan 2025 07:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 124 | 22 ubat 2025 11:30 |
![]() | Forum Oyunlar | su damlas | 36 | 1307 | 20 ubat 2025 13:47 |
![]() | Mesaj No:2 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Sorunlarla ba edemeyince i olacana varr diyorum sen gibi
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() Belli mi olur bir avu dua yollarm sana bir gn / sen gibi... ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
nsan srtndan r hasta olur stne al al, yelek giy derdin. Off'lar sylenir, burun kvrrdm. imdi sen gibi yeleksiz gezemiyorum ve evdekilere srtna yelek giy al rt diyorum ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
19 Ekim 2008 | ![]()
hani geceleri namaz klardn ya! uykularm kanca bende gece namaz klyorum sen gibi ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Eskiden bir sorunla kar ladigimda dnya zerime kerdi serde toylukda var. imdilerde dalga geiyorum o sorunla SEN GB.. oda onu tiye aldm iin yer igal etmiyor beynimde ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Hi alakan olmayan bir olayda adnn yalanla iftirayla olaya dahil edilmesi ne zor bieymi.Seni adlar gibi bilmesine ramen insann kendini anlatma abas ne deersizlikmi...Sen gibi boverdim, anlatmiyorum derdimi krlan yerimi Rabbime ilettim.
|
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Kaak ay iilirmi derdin sevmezdin.artiik bende imek istemiyorum sevmiyorum Sen Gibi
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Kitap okumak iyi geliyor bana derdin ,bana da iyi geliyor sen gibi.
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
19 Ekim 2008 | ![]()
kt ktln yapmaya devam etsin, sen iyiliinden asla taviz verme derdin. insan olmaya alyorum sen SEN GB
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
ALLAH'n dedii gibi deil! Ahmaklarn gsterdii gibi Yaadn! | enderhafzm | Allah(c.c) | 3 | 04Haziran 2021 18:28 |
YE gibi yumulduk ELF gibi baladmz hayatta/medineweb | su damlas | Muhtelif Konular | 12 | 02 Mays 2018 19:55 |
ocuk, istediimiz gibi deil yetitirdiimiz gibi olur | EyMeN&TaLhA | ocuk ve Aile Sal | 1 | 05Haziran 2014 22:38 |
lk gn ki gibi, krdm gibi (mm Zer) | enderhafzm | lahiler/Ezgiler | 6 | 10 Nisan 2013 23:32 |
Adam gibi sevah,adam gibi yaiyah.. | TRKcan | Fkralar-Hikayeler | 1 | 08 Austos 2008 14:25 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|