www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Seher Yeli,Al Tarihi: 27 Mart 2008 (17:49), Konuya Son Cevap : 23 ubat 2018 (14:52). Konuya 40 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 5753 yelik T.:
20 Aralk 2008 | ![]()
Tek kelmeyle hayrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrr der kafasna elm gecen atardm
__________________ .............................................. |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 | |
Durumu: ![]() Medine No : 16627 yelik T.:
11 ubat 2012 | ![]() Alnt:
Yok abla birazda kiilerin elinde... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:23 |
![]()
BU teklifi sunan kiinin drstlne bal..Eer hakikaten evlenilecek bir insansa neden kabul etmeyeyim ki.
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:24 | |
Durumu: ![]() Medine No : 8150 yelik T.:
14 Mays 2009 | ![]() Alnt:
| |
![]() |
![]() | Mesaj No:25 | ||
Durumu: ![]() Medine No : 5998 yelik T.:
02 Ocak 2009 | ![]() Alnt:
![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:28 |
Durumu: ![]() Medine No : 20682 yelik T.:
07 Ekim 2012 | ![]()
elini tutsam, dnyann br ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dnyann bir ucunda beni bekler misin? denizimde frtnalar ktnda limanm olur musun? karanlk bastrdnda deniz fenerim, hava anca yldzlarm olur musun; bulutlar g kapladnda pusulam? mihengim,turnusol kdm olur musun? yreimin suyu bulandka onu durultacak iksirim? kaplar kapandnda kapm, yollar and vakit yolum, saklanmak istesem duvarm olur musun? zgrlm ve mapusanem? ![]() ![]()
__________________ Hznle titreyen gnle ince bir h dokunur, Kalbi krk olann kalbine Allah dokunur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:29 |
Durumu: ![]() Medine No : 5879 yelik T.:
28 Aralk 2008 | ![]() Cennetim Olur Musun Fatih OKUMU Elini tutsam, dnyann br ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dnyann bir ucunda beni bekler misin? Denizimde frtnalar ktnda limanm olur musun? karanlk bastrdnda deniz fenerim, hava anca yldzlarm olur musun; bulutlar g kapladnda pusulam? Mihengim, turnusol kadm olur musun? yreimin suyu bulandka onu durultacak iksirim? Kaplar kapandnda kapm, yollar and vakit yolum, saklanmak istesem duvarm olur musun? zgrlm ve mapusanem? rsem evim olur musun? yorganm, ana kucam? lmde vaha olur musun? vahamda hurma aacm? Dan tavan, ln ceylan, gecenin hayalleri barna bast gibi beni barna basar msn? ak ak yarlsa bile gkten umudunu kesmeyen kra tarlalar gibi umut balar msn bana? gitmek istersem kanatlarm olur musun? kalmak istersem ayamda prangam? Hurilerim olur musun? kudret helvam ve bldrcnm? soanda sarmsakta gzm yok, tih l srgnnde gzm yok. ate almaya gidersem, krk vakit sonra dnsem bile ayn yerde beni bekliyor olur musun? Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaarsam, bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin? Ot bitmeyen bir vadide yalnzca Allah (c.c)a emanet edip gidersem, sen de beni knamakszn Ona gvenir ve say eder misin? midimi kaybettiim anda midim, neemi kaybettiim zamanlarda cokum, kalbim igale urarsa halaskrm ve rehberim olur musun? Arkadam, yoldam, srdam, ensim, huzrum, srrum, nrum, znetim, nmetim, cennetim olur musun? Yazan: Fatih Okumu [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] |
![]() |
![]() | Mesaj No:30 |
Durumu: ![]() Medine No : 20729 yelik T.:
09 Ekim 2012 | ![]()
gzel bir teklif olurdu gerekden ama ancak kitaplarda yok ble biri diya dnyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Byle hanm da byle bey de var gnmzde! | Muhteem | slamda Kadn ve Erkek | 4 | 15 ubat 2024 19:15 |
Kkken size sorulan ne olmak istersin sorusuna ne cevap verirdiniz? | Futbolcu | Serbest Krs | 0 | 22 ubat 2018 10:26 |
Evlilik Okulu... | enderhafzm | Evlilik-Nikah Konular | 28 | 03Haziran 2016 15:45 |
Evlilik zerine -1-/Genlerin Evlilik Problemi | Bedia zdemir Tokel | Makale ve Ke Yazlar | 1 | 01 Eyll 2015 14:17 |
evlilik | MERVE DEMR | Evlilik-Nikah Konular | 8 | 08 Ocak 2010 14:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|