| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 05 Mart 2009 (13:09), Konuya Son Cevap : Bugün (08:16). Konuya 12 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 64214 Üyelik T.:
09 Nisan 2026 |
Genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar: – Su küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir ? – Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz!” Genç kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir, ayni satıcıya yaklaşır ve: – Su küçük televizyonu satın almak istiyorum. – Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz! Kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar, hatta makyajından, göz rengine o tam bir esmer bombadır artık.. Ayni mağazaya gider, aynı satıcının yanındadır ertesi gün: – Su küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ? – Kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yapmıyoruz. – İnanmıyorum, nasıl anladınız sarışın olduğumu, üç gündür kendimi esmere çevirmek için yapmadığım kalmadı. – Hanımefendi 3 gündür satın almaya çalıştığınız şey Mikrodalga fırın! |
|
| | Mesaj No:12 |
09 Nisan 2026 |
Bir sarışın ve bir esmer iş çıkışı bir şeyler içmek için bir barda buluşuyorlar ve saat 6 haberlerini seyrediyorlar. Haberde adamın biri köprüden atlayıp intihar edeceğini söylüyor. Bunu gören sarışın, esmere dönüyor ve – Elli dolarına bahse girerim ki adam atlamayacak…” diyor. Esmer kabul ediyor. Haberin sonunda adam atlıyor, sarışın da esmere elli doları veriyor. Esmer: -Bunu alamam, sen benim arkadaşımsın…” diyor. Sarışın ısrar ediyor: -Hayır, iddia iddiadır… Esmer: -Bak, bunu saat 5 haberlerinde de seyretmiştim, bu nedenle paranı alamam… Sarışın: -Ben de seyretmiştim, ama tekrar atlayacağını sanmıyordum!. |
|
| | Mesaj No:13 |
09 Nisan 2026 |
Sarışın kadının bir sorunu vardır ve yetkili kişiyi arar. -İyi günler bir problemim vardı benim. -Buyurun hanımefendi yardımcı olayım ben size, elimden geldiğince. -İnternete bağlanamıyorum ben! -Bakalım nedir problem, ne yazıyor şu an ekranınızda? -Göremiyorum ki, elektrikler kesik! |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|
|