www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi enderhafzm,Al Tarihi: 09 Ekim 2012 (20:39), Konuya Son Cevap : 14 Eyll 2023 (17:51). Konuya 9 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 5879 yelik T.:
28 Aralk 2008 | ![]() Kadnlar Aslnda Ne Diyor Mu. Bakalm m:) medineweb Kadnlarn kulland baz kelimelerin bizim iin dz, bildik anlamlarndan te, farkl mesajlar vardr. Bu anlamlar bilmeyen erkeklerin ii zordur. Mesel: "yi!" : Kendisinin hakl olduunu, tartmay noktaladn gsterir. Artk susmalsnz. Hakl olduunuzu dnseniz de. "Be dakika" : Deiken anlaml bir kelimedir. O giyiniyor ve siz bekliyorsanz yarm saat demektir. Ama siz tv seyrederken sizden bir ey yapmanz istediyse ve size be dakika mhlet verdiyse "be dakika" gerekten be dakikadr. "Hi!" : Bu kelime frtna ncesi sessizliktir ve alarma gemenizi gerektirecek "birey" var demektir. "Hi" ile balayan tartmalar "iyi" ile biter. "Devam et!" : Bu bir izin deil, ikazdr. Aldanp da yapmaya devam etmeyin. Sesli i geirme: Bu bir kelime deildir, ama bu da erkekler tarafndan yanl anlalr. Sizin bir aptal olduunuzu dnyordur ve "seninle niye vakit kaybediyorum ki" demek istiyordur. "Tamam!" : En tehlikeli kelimelerden biridir. Yaptnz hatay size ne zaman ve ne ekilde deteceini dnmek iin zamana ihtiyac var anlamna gelir. "Teekkr ederim!" : Kadnlar tarafndan en az kullanlan kelimelerden biridir. Bir kadn size teekkr ediyorsa, mutlu olup nedenini sormaya kalkmayn. Sadece "birey deil" deyin ve hemen odadan svn... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Pratik / Faydal Bilgiler | enderhafzm | 0 | 257 | 14 Ekim 2023 12:10 |
![]() | Serbest Krs | su damlas | 3 | 2700 | 24 Kasm 2016 14:16 |
![]() | lahiler/Ezgiler | enderhafzm | 0 | 2218 | 23 Kasm 2016 12:06 |
![]() | lahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2943 | 23 Kasm 2016 11:44 |
![]() | lahiler/Ezgiler | enderhafzm | 0 | 2549 | 23 Kasm 2016 11:10 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 16640 yelik T.:
12 ubat 2012 | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “Kim Allah’a kar gelmekten saknrsa, Allah ona skntdan k kaplar aar. Onu hi ummad yerlerden rzklandrr. Allah’a dayanp gvenene Allah kfidir.” |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Tespitler tamda yerinde olmu ![]() ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 5879 yelik T.:
28 Aralk 2008 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 20682 yelik T.:
07 Ekim 2012 | ![]() ![]()
__________________ Hznle titreyen gnle ince bir h dokunur, Kalbi krk olann kalbine Allah dokunur... |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() SNRL DELM "Sinirliyim." Eer dudaklarn skarak "Sinirli deilim" diyorsa, sizin banza recei orab dnyordur. Sinirini geirmek iin, soru sormay brakp bir an nce yzn gldrecek bir eyler yapmanz gerekir. in zor yan, kadnlar sinirlendikleri konular asla unutmazlar. Bu yzden sinirlerini yattrdktan sonra konuyu sakince zmeye almanz yerinde olur. Bu senin kararn = Doru karar apak grnyor ama... Dn ayakkabs almamz lazm = Dier 40 ift istediim beyaz tonunda deil. letiim kurmay renemedin = Beni onayla. Bu tariften holandn m? = Holansan da holanmasan da almak zorundasn. Ben byle piiriyorum. PEK=Bu ksa ve net kelimeyle aslnda ok ey anlatr kadnlar. Sinir, ylmlk ve bkknlk anlamna gelir. NASIL STERSEN= Aslnda kadnlar nasl isterse yle olur, yalandr. BLMEM K 'Aslnda bilirim, hatta sadece ben bilirim ama yine de sen bilirmisin gibi olsun' demektir. YANILIYORSUN Net ekilde kzgnlk ifade eder. Gizliden gizliye de deil, kesinlikle yanlyorsunuzdur. HAKLISIN 'Hakl falan deilsin de yeter ki kavga kmasn, susalm' demektir. SAOL 'Ltfettin' demektir. Net. YLE M? Sondaki i biraz uzunsa, ciddi tehdit barndrr. Hele bir de tek ka kalkmsa, kan. Gemi olsun ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]()
NEYN VAR? CEVAP: Hi BEYEM CANIN SIKILDI? CEVAP: Yok biey (var ama sen anlamazsn) ![]() Her neyse (Geti borun pazar) ![]() Biz adamlar dmdzz yapmayn unu. Ne dedi ama ne demek istediyle mr geer mi? Bubi tuza mbarek ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
Seenekler | |
Konuyu deerlendir | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bil Bakalm / Medineweb | Medineweb | Yarmalar/ Bilgi Yarmalar | 106 | 15 Nisan 2024 13:27 |
Hadi bulun bakalm? /medineweb | su damlas | Bilmece ve Bulmacalar/Zeka Oyunlar | 69 | 27 ubat 2023 22:39 |
Kadnlar askere giderse ne mi olur?bakn bakalm:) | ESLEM | Komik Paylamlar | 8 | 18 ubat 2022 17:00 |
insan paylatka mutludur aslnda.../medineweb | makbergl | Serbest Krs | 1 | 21 Ocak 2019 13:17 |
Bakalm organlarmz ne diyor/MEDNEWEB | su damlas | Salk | 1 | 24 Austos 2016 12:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|