|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 07 Mayıs 2024 (15:40), Konuya Son Cevap : 10 Mayıs 2024 (06:27). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Mayıs 2024, 15:40 | Mesaj No:1 | ||||||
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Kızıl Goncalar sahneler Kızıl Goncalar sahneler Bu dizi gelmiş geçmiş en iyi yapımlardan. Cıvımadan gelmiş bu yapıların içini gösteren, cüppe sarığın en karizmatik hali. En etkileyici sahneleri.
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||||||
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 25 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Hep Otuz üç Yaşında Teaser | Film Kutusu | Kara Kartal | 0 | 14 | 14 Aralık 2024 13:04 |
Suriye kıyamını zaferle taçlandırdı | İslami Haberler | Kara Kartal | 1 | 38 | 11 Aralık 2024 19:44 |
Esad nerede? | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 47 | 06 Aralık 2024 22:00 |
Halep muhaliflerin eline geçti | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 1 | 44 | 30 Kasım 2024 21:45 |
07 Mayıs 2024, 15:50 | Mesaj No:2 | ||||||
03 Şubat 2018 |
Vakti muazara #1
Vakti muazara #2 Sındır kişinin kendi elindedir Kim vermiştir sındırı kişinin eline Kimin hükmüdür Allah'ın değilse Kefaret neyin kefaretidir Yol töre nereye götürür bizi Allah rızasına götürmeyecek se Zulmün gölgesinde kararan gönlü neyleyim ben Sındır kişinin kendi elindedir Ama o el kişinin iradesindemidir Yolunuz yolum toreniz törem değil bundan böyle Ve Meryem'in vurucu sahnesi ve zincirlerinden kurtuluşu
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | ||||||
08 Mayıs 2024, 12:32 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kesin bozarlar dediğim dizi hala bozmamişmı ilginç.))Gerçeğini aratmayacak sahneler. Post için ne dalavereler döndüğüne sosyal medyadan herkes şahit oluyor artık. Bu dizinin ilk sahneleri çok konuşulmuştu. Kuran kursu hoca hanımın, bir kız çocuğunu dövdüğü sahne çok dolandı. Herşeyin ortaya saçılmasını, bunlar üzerinden bu yapıların, kursların, hocaların karalanmasını asla doğru bulmuyorum. Lakin son zamanlarda yaşanan İsmail Ağa, menzil gibi güçlü cemaat yapılarının girdiği post kavgalarını, o post için mürşitlerin müritlerin sosyal medyada nasıl rüsva olduklarını görünce eleştirecek ve burası da fazla denecek bir tarafı kalmamış. Bu kadın karakterin dik duruşu bana Emine Şenlikoğlu'nu hatırlattı. İsmailağa cemaatinin sadık müridi iken ordan ayrılışı ve hakkında çıkardıkları bir sürü iftira ile mücadele vermesi. Bu kapıdan kovuldu iftiraları ile çok boğuştu.Bir dik duruşun kaç bedel ettiğini bilemiyoruz işte. Filim gibi hayatlar.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
08 Mayıs 2024, 14:38 | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 |
Ablam çok tavsiye ederim izle mutlaka. Şu yukarıdaki Cüneyt sahnesinide izle mutlaka. Can bağımlı bir genç onun pişmanlığını görüyor ve şu sözü o bagimlinin dergâh kapısına gelmesine sebep oluyor. sen kötüsün öyle bi kötüsün ki kötülüğünü bitirmek istiyorsun. Kötülüğünün farkında olanın imanı bizi aşar arşa değer dediği yerde tövbe çektim yeminlen can sen nerde kaybolduysan bende orda kaybolmak istiyorum diyerek geldi o kapıya. Amcası ise muellfeyi kulub kılıfıyla resmen nasıl rüşvet dağıtarak insan çektiklerini anlattı.ama o çocuk kendi iradesi ile geldi ve hepsini galebe çaldı. Tavsiye ederim izleyin.diger çarpıcı sahneleride paylaşırım
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
08 Mayıs 2024, 15:31 | Mesaj No:5 |
15 Kasım 2011 |
Sen işini bilirsin paylaş bakalım.) Kızılcık şerbeti başta dikkatimi çekti lakin sonrası tam bir hayal ve hayâ kırıklığı bırak izlemeyi eşin çocuğunun yanında açılacak yapım değil. Büyüklerin izlemesine ne diyeyim bilmiyorum. Kraliçemiz geldiğinde k.validem olur haberdar oluyiruz dizi sektöründen.) bunu kaçırmış demekki.)) Ömer dizisi senaryo danışman olarak Emre Dorman ismi vardı referans aldım izledim. Birkaç bölüm izledim sadece. Sonrasında hocam adına da üzüldüm jenerikte ismi var. Eminim sonrasına dahli yok ama reyting uğruna yapılmayacak yok.İtibara kast resmen.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
09 Mayıs 2024, 19:09 | Mesaj No:6 |
03 Şubat 2018 |
İki dizide izleniyor bizde malesef farklı hayatların aşk uğruna nereye sürüklendiklerini, farklılıkların evlilikteki sonuçlarını iyi işliyorlar ama biraz fazla abartılı iki dizide. Ömer, imam halim selim karakterli bir adamın oğlu.kendisi din kültürü hocası olarak başladı 40 yaşında dul bir kadına aşkı güzel isleniyordu aslında. Hani toplumda çocuklu adam yaşı küçük kadınla evlenir ama çocuklu kadın aynını yapamaz vurgusu çok farklı bi senaryoydu. Ama Ömer'in başına gelenler yani pişmiş tavuğa gelmez yoldan saptı, içki, zina, hele öteki oğlu yobaz dindarken yemegidigi halt kalmadı.gecmisten bir çocuğu hayat kadını bir sevgilisi çıktı. Final yaptı zaten. Hiç mi dizi izlemiyon aplm yapma vardır illa Film eleştiri konusu açayım seninde yorumlarını alırım iyi olmazmı başkanım
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
10 Mayıs 2024, 06:27 | Mesaj No:7 | |
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Evdekilere söylediğim; saatlerce şunu mu izlediniz, ne anladınız kurban olduklarım, saatlerce bir ekranın önünde vakti yediniz diye eleştiri yaparım ancak))) Sen devam et hem anlat hem yorumla
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |