| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 27 Ağustos 2015 (17:41), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2026 (20:29). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 | |||
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Gamzedeyim Deva Bulmam – Ney Dinletisi (Tasavvuf Müziği) “Gamzedeyim Deva Bulmam eserinin ney ile icra edilmiş bu hali, insana derin bir huzur ve tefekkür hissi bırakıyor.” (Ney dinletisi – tasavvuf müziği)
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." Konu Hâdimul İslam tarafından (Bugün Saat 10:34 ) değiştirilmiştir. | |||
| ||||
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Satır Arası Birkaç Kelam | su damlası | 0 | 39 | 03 Nisan 2026 13:07 |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 31 | 03 Nisan 2026 13:04 |
| | su damlası/Kişisel | su damlası | 0 | 27 | 03 Nisan 2026 12:34 |
| | Börekler ve Hamur İşleri | su damlası | 0 | 68 | 22 Mart 2026 18:44 |
| | Muhtelif Konular | Hâdimul İslam | 1 | 143 | 17 Mart 2026 11:36 |
| | Mesaj No:2 |
| Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
|
| | Mesaj No:3 |
20 Mart 2014 |
olmadı ))
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
|
| | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | yine olmadı islaminesil ..Bir yerde yanlışlık yapıyorum sanırım..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:5 |
20 Mart 2014 |
iyide bende aynısı yaptım yine olmadı demekki yotubede sorun var ama gitdigin yol dogru yol
|
| | Mesaj No:6 |
18 Aralık 2010 | vardır bunda da bi hayr
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:7 |
| Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Bende düzenleyeyim dedim olmadı. Problemin ne olduğunu anlayan varmı ...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
|
| | Mesaj No:8 |
09 Şubat 2014 |
Şimdi oldu , düzenledim...
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
|
| | Mesaj No:9 |
18 Aralık 2010 | Nurşen ekledigim ney sesiydi zaten barış manço değildi Alperkara hocam görür belki ..Düzenlemen için tşkr ederim arkadaşım yapamadık bir şeyler
|
| | Mesaj No:10 | |
09 Şubat 2014 | Alıntı:
editörüm inşaallah şimdi olmuştur.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR | |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 9 Kişi okuyor. (0 Üye ve 9 Misafir) | |