| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: Dün (23:30), Konuya Son Cevap : Dün (23:30). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Son Cemre.. İçimi dökemiyorum rüzgârlara ey Sevgili, Adını her anışımda yanıyor dudaklarım.. Bir güle gidiyorum, bir an olsun kokunu duysun diye kulaklarım Yokluğun gizli bir hastalık gibi, Tanımayınca denizine kuraklık, yaşamak helal bize Yaşamak damarlarında kan aksın, Sen yeryüzünün yüreğine Medine'den akan nûr Yaşamıyor sensiz ömürler Sadece zamanı tüketiyor Havaya, suya toprağa cemre düşüyorda hala Yüreğime cemre düşmüyor sensiz Ruhumun ayakları yorgun Kalbimin toprağında seni aramaktan Ey gözlerinde ummanlar barındıran sevdiğim Tövbelerimi bile çölde bıraktım Kavrulsunda arınsın, kavrulsunda yok olsun diye Ey Sevgili her anışımda adını yanıyor dudaklarım Gecenin saçları hasretinden karalar bağladı Hatrına var olan yıldızlara sarıldı Biraz olsun dinsin diye sancısı acısı Sen ey sen Cebrail’in yüreği Sen ey sen İbrahim’in ateşi Mecnun'un Leyla'da aradığı Tahir'in Zühre’de bulduğu Arzu'nun Kanber'de doyduğu Ferhat’ın Şirin'de gördüğü Aslı’nın Kerem’de çözdüğü Seni göremedik biz.. Çöl geceleri gibi yanmadı bağrımız yâdınla. Varlığı özüne döndüren Geceye uyanan ve geceyi uyandıran şefkatli ses Ey fezanın güzel insanı Biz sensiz hangi yalan baharlara uyanalım Hangi sofrada açalım tuttuğumuz aşk orucunun iftarını Kimden dinleyelim, çicekleri ezip geçmeden aziz bir yolcu olmayı kimden soralım Sancılı yokuşlardan korktuğumuzda dudağımızda kimin adını yüreğimize fer diye mırıldanalım Gönlümün sularında, gecemin gerdanında ki aydınlayan ışıldayan sensin Sensin dirilmek için çıktığım yolculuklarda rastladığım en güzel haber Günahlardan arınmış yüreğimi göğün altıncı katında biriktirdiğim sensin Yüreğimi o ferah nefesinle kuşatmak için adını dudağıma düşürmek için Bütün dileğim bu ey aşk ikliminin meltemi ama biz görmedik seni Titremedi kelamlarınla kalbimiz Adımlarını sokaklarımızda duymadık Gülüşlerine şahit olmadı bu nasipsiz bu gözleri kör Bu acıyla yoğrulmamış ve yorulmamış biz insanlar Ey beni hayata bağlayan en büyük tesellim Belki değmedi yüreğine yüreğim İndirip bakışlarımı yere ellerimi bağlayamadım önünde hiç Ey hüzünleri gözlerinde düğümleyen Yokluğunda her an çoğalan sancılarımızın sebebi Günahkar ellerimizi dualarınla yükselen ellerinin ardında gizliyoruz Rahmet ederken Rahman hatırına nârı nûra döndürür biliyoruz Ey sevgili adını her andığımda yansada dudaklarım İçimi dökemiyorum rüzgârlara Bir tek gözlerinin önünde kora dönüşür ateşim Rahleyi tedrisatımdan geçmedikçe aşkım titreyen bir mehtaba dönüşmeyecektir. Gözlerimde başlayan savaş ancak senin kalbinde barışır mevsimlerle Ve bir tek seninle düşer yüreğime Son Cemre.. Ali Kirdudu
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 6 | 07 Nisan 2026 23:30 |
| | Satır Arası Birkaç Kelam | su damlası | 0 | 57 | 03 Nisan 2026 13:07 |
| | Gönülden Dökülen Nağmeler | su damlası | 0 | 43 | 03 Nisan 2026 13:04 |
| | su damlası/Kişisel | su damlası | 0 | 43 | 03 Nisan 2026 12:34 |
| | Börekler ve Hamur İşleri | su damlası | 0 | 69 | 22 Mart 2026 18:44 |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |