| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 11Haziran 2009 (14:13), Konuya Son Cevap : 11 Eylül 2025 (21:51). Konuya 147 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:141 |
| Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Evet özledim , susarak özledim Umutla özledim, Ben annemi çok özledim ![]() Sen hiç? Senden giden dostuna, sessizce bsktın mı hiç
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:142 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Gittikleri yeri iyi etsinler. Kaliteyi bırakana uğurlar olsun editim ))Ahireti, son saati, hesap gününü düşünerek insan olmanın ağırlığı altında ezilerek Ebu Bekir r.a gibi "keşke bir ot olsaydım, hayvanlar beni yayılsa ve yok olsaydım" dediğin oldu mu hiç? |
|
| | Mesaj No:143 | |
| Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
😔
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
|
| | Mesaj No:144 | |
03 Şubat 2018 | Alıntı:
fkt toprak olsaydım, şu ağaçta yaprak olsydm demisligim vr
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
|
| | Mesaj No:145 |
18 Aralık 2010 | sen hiç,, Yolculuk yaparken yolda kayboldun mu 🤭
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
|
| | Mesaj No:146 |
03 Şubat 2018 | hayır Sen iyiliğin hep sende kalmasından bıktıgın oldumu hiç
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
|
| | Mesaj No:147 |
18 Aralık 2010 | Evet, hep öyleyim ki zaten , kötülük yapana bile iyilikle cevab verdim, sonuç Allah'ın rızasını kazanmak..Ben iyi olayım gerisi boş, iyilik kazanır her daim unutma can.. .. Sen hiç, yağmurlu bir günde tranvayda saatlerce mahsur kaldın mı?
|
| | Mesaj No:148 | |
| Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
![]() Sen hiç herşeyi bilmene rağmen salağa yattınmı?
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| .::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|
|