![]() |
re: Sen hiç........?/Medineweb Allah muhafaza... Sen hiç haksızlığa uğradın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Zulme istemeye istemeye seyirci kaldık.Elimizden buğz etmek, hakkı anlatmak geldi ,bunları yapabildik ancak.. |
re: Sen hiç........?/Medineweb sen hiç en yakınında çok güzel insan die bildğin insanın 2yüzlü alçak biri oldugunu öğrenınce RABBİM büyüksün sana havale ediyor yalnız sana tevkkul ediyorum die dua edipde üzerinden fazla geçmeden o insanın düştüğü durumu gördünmü ? |
re: Sen hiç........?/Medineweb ewet :( sen hiç kusana kadar dondurma yedin mi?:) |
re: Sen hiç........?/Medineweb yemedim...:) Sen hiç ebru ya da hat yaptın mı ? |
re: Sen hiç........?/Medineweb hyr yapmadım peky sen hiç vicdan azabı çektin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb ewet..sen hiç koskoca medineweb de yalnız kaldın mı?:)) |
re: Sen hiç........?/Medineweb yapmadım çok şükür sen hiç kalabalıklarda yanlız kaldın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb çoookk... sen hiç imkansızın peşinden koştun mu? |
re: Sen hiç........?/Medineweb donan tenım yanan kalbım atısı her zaman hızlı ama bı o kadarda anıden duracak kadar zavallı....... sen hiç sana gülen gözlerden sahtelık hıssettınmı?? |
SAAT: 08:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.