![]() |
Sen hiç ? Bu oyunda alttaki üyeye" Sen hiç...?" sorusunu yönelteceğiz... ilk soru benden... Sen hiç umreye yada hacca gittin mi? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Gidemedim Ravzasına Gönül daldı sevdasına Gitmedim nasip olur inşallah ümmete dua edelim....... Sen hiç ............ nedesem acaba. Sen hiç seyyid kutup okudun mu |
re: Sen hiç........?/Medineweb Cıks :( Sen hiç yağmur altında kaldın mıAğzı-Açık000 |
re: Sen hiç........?/Medineweb Çok gezdiğim olmuştur sağanak yağmurda........ Sen hiç Ravzanın bahçesinde nazlı güller derdin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb Okumadım Sen hiç Ravzanın bahçesinde nazlı güller derdin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb ah bi gidebilsek neler derecez...:( Alıntı:
|
re: Sen hiç........?/Medineweb okumadım.. sen hiç risale-i nur okudun mu? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Okudum Hasan dursunun sen hiç sevdin miiResulu ilahisi geldi aklıma....... sen hiç Gavsul azam geylaninin kitaplarını okudun mu |
re: Sen hiç........?/Medineweb sen hiç öldün mü................................................ .............? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Ölmeden önce ölünüz hesaba çekilmeden kendinizi hesaba çekiniz Soruma cvb alamadım tarsusi kardeşim |
re: Sen hiç........?/Medineweb oyunu kuralına göre oynayalım arkadaşlar;) sen hiç kar yedin mi? |
re: Sen hiç........?/Medineweb yedim... sen hiç evcil hayvan besledin mi?düşünceli000 |
re: Sen hiç........?/Medineweb evet papağan besledim. sen hiç gurbeti yaşadın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb evet yaşadım.... sizin hiç babanız öldümü? (Allah yaşayanlara uzun ömürler versin) |
re: Sen hiç........?/Medineweb evet. ya sizin hiç, sırf annenizi kaybettiğiniz için herkesin annesinden bahsettiği bir ortamı derhal terkettiğiniz oldum mu? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Babanıza Allahtan rahmet diliyorum... ebeveynim yaşıyor şükür..55-56 yaşlarında.. sen hiç yetimin başını okşadın mı..? |
re: Sen hiç........?/Medineweb sanırm hayır okşamadım. bu ne büyük gaflet değil mi. işte bu oyunun bana faydası gafletimi gördüm. oyundan çekildim. selam ve dua ile |
re: Sen hiç........?/Medineweb Siz hiç sebepsiz yere ağladınız mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb hayır ben ağlıyamam bilirsin yüzümü döker giderim sen hiç bir şeyi söylemek isteyıpte yuttugun oldumu |
re: Sen hiç........?/Medineweb çok nadir..... sen hiç bıçakla yaralandın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Allah muhafaza... Sen hiç haksızlığa uğradın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb Zulme istemeye istemeye seyirci kaldık.Elimizden buğz etmek, hakkı anlatmak geldi ,bunları yapabildik ancak.. |
re: Sen hiç........?/Medineweb sen hiç en yakınında çok güzel insan die bildğin insanın 2yüzlü alçak biri oldugunu öğrenınce RABBİM büyüksün sana havale ediyor yalnız sana tevkkul ediyorum die dua edipde üzerinden fazla geçmeden o insanın düştüğü durumu gördünmü ? |
re: Sen hiç........?/Medineweb ewet :( sen hiç kusana kadar dondurma yedin mi?:) |
re: Sen hiç........?/Medineweb yemedim...:) Sen hiç ebru ya da hat yaptın mı ? |
re: Sen hiç........?/Medineweb hyr yapmadım peky sen hiç vicdan azabı çektin mi |
re: Sen hiç........?/Medineweb ewet..sen hiç koskoca medineweb de yalnız kaldın mı?:)) |
re: Sen hiç........?/Medineweb yapmadım çok şükür sen hiç kalabalıklarda yanlız kaldın mı? |
re: Sen hiç........?/Medineweb çoookk... sen hiç imkansızın peşinden koştun mu? |
re: Sen hiç........?/Medineweb donan tenım yanan kalbım atısı her zaman hızlı ama bı o kadarda anıden duracak kadar zavallı....... sen hiç sana gülen gözlerden sahtelık hıssettınmı?? |
re: Sen hiç........?/Medineweb sen hiç yalnış anlaşılma sendromunu günlerce yaşadın mı çay-kahve000 |
re: Sen hiç........?/Medineweb henuz denk gelmedim öle bişeye sen hiç polyannacılık oynamak zorunda kaldınmı ? |
Cevap: Sen hiç...? Hissetmedim :) Sen hiç yanlızlığa kapılıp saatlerce ağladın mı hiç ? |
Cevap: Sen hiç...? Alıntı:
sen hiç eşine seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin dedin mi? |
Cevap: Sen hiç...? sen hiç asker yolu beklerken yok oldugunu uzakta oldugunu bıldıgın halde hala burdaymıs gıbı hıssetın mı... |
Cevap: Sen hiç...? Alıntı:
Alıntı:
sen hiç istemediğin bir işi sırf ALLAH rızası için yaptınmı? |
Cevap: Sen hiç...? Çookk peki sen hiç canını en derinden yakanlara bile sırf allah rızası için hakkım helaldir diyebildin mi? |
Cevap: Sen hiç...? bi çok kez dedim sen hiç gülerken ağladınmı? |
Cevap: Sen hiç...? saymakla bitmez kardesim... peki sen hayattaki gerçekleri duymamak için sagır... görmemek için kör takliti yaptın mı... |
Cevap: Sen hiç...? hayır peki sen hiç tek başına kalmak istedin mi? |
SAAT: 15:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.