|
Konu Kimliği: Konu Sahibi namzet davadar,Açılış Tarihi: 30 Eylül 2009 (10:49), Konuya Son Cevap : 06 Ocak 2022 (17:45). Konuya 52 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Ekim 2009, 14:48 | Mesaj No:24 |
re: Buyrun Hediyeleşelim
ya kardeşler hiç böyle güzel bir ilahi hediye eden yokmudur. hep resim hep resim | |
11 Mart 2011, 22:23 | Mesaj No:25 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hep beraber AMİNNNN diyelim inş bütün foruma hediye ediyorum
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Mart 2011, 22:50 | Mesaj No:26 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ DÜNYA mü,minin (ahiretteki ebedi nimetlere göre)zindanı Kafirin de (ahiretteki azabına göre) cennetidir. hadis |
12 Mart 2011, 20:03 | Mesaj No:27 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim*** Mehmet abi buyur biraz acımasızca oldu ama nefsleri dizginleyin ) bana yasak sizler bari mahrum kalmayın
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
12 Mart 2011, 21:11 | Mesaj No:28 |
19 Ekim 2008 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim***
cnm ya nie bunlar yasak yoksa moda olan hastalıklar sendedemi var :(
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
12 Mart 2011, 21:43 | Mesaj No:29 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim***
Modadan uzağız Esmacım böbrekler yaramaz bizde protein kaçağı var hamur işi yasak hani hediyem Esma
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
12 Mart 2011, 22:02 | Mesaj No:30 |
19 Ekim 2008 | Cevap: ***buyrun hediyeleşelim***
ALLAH yardımcın olsun inş madem hamur işleri yask sana bu güzel şiiri hediye ediyorum güzel arkadşıma BEN, SENİ İSTERİM SENi Namaz ile Kâbe’ye yönelelim Güzel ahlak ile Allah’a sığınalım Temiz kalp ile cenneti isteyelim Cenneti kazanmak gönüldedir bilelim Ne dünya malını, ne cennetini Senden geldim, seni isterim seni Bilirim her şeyin aslına döneceğini Aslım sensin, bende seni isterim seni Gönül gözü ile görürüm seni Peygamber teri diye koklarım gülü Allah, Allah diye çeviririm dili Aşk ile yanan özde görürüm seni Kurtlar, kuşlar Allah, Allah diyorlar Dağlar, taşlar nurunla eriyorlar Yer_gök Allah edası ile inliyorlar Büyük bir aşk ile duyarım seni Muhammed aşkı ile dua edenler Gönül kazanmak için çırpınan kalpler Gönül kırmak, Kâbe yıkmaktır diyenler Bende bu kullarla yaşarım seni Sana yöneldi bütün gönüller Sana uzandı Allah diyen eller Senin aşkınla, sana yalvaran kullar Gönülden ağlıyor, bağışla beni HARUN KARA Eğitimci-Yazar-Şair
Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |