![]() |
Parktan bağlanıyorum. Ağzı-Açık000))) Ev uzaktan eğitim teknoloji üssü... Hal hatır mesajalrimi atıp, görüşmelerimi yapıp, telefonumun yokluğu farkedilmeden dönmem lazım pank/ :) |
Milli takımı izlemişimdir gözlerim kapalı😌😌😌 |
yorgunum 😔 |
Dertlendiklerimi attım üstümden. Bugüne şükür...şükür...şükür..şükür haline dönüp; Önümdeki sıfır km sıkıntılara hazır hale getirmeye çalışıyorumdur beden ve ruhumu. Çalışmadığım yerden sınama Rabbimmhcmahcup000 Kuranca; " Rabbena vela tuhamilna mala tagatelena bih. " [emoji256][emoji256][emoji256] |
Sakar:)😒 |
Yorucu bir gündü |
O kahveyi içmeyecektim üstüne çayı demiyorum bile :) Uykum firarda)) |
Yıkuk :) |
Hayat dik yokuşta 😌😌 |
Sıkıcı bi gün |
pıtır kuşumla muhabbetteyiz 😊 |
Bugüne bir gelebilsem :) Zorlamacayım :) |
Sakın bir gün |
Durgun... |
Yorgunum 😑 |
Bugüne geldim:) dolu bi gün beni bekliyor inşallah:) |
Nefessiz namaz kıldiran jet imam arkasında teravih kılmış gibi sinirli, aksi ve gergin iken beşiktaş rahatlattıalkış000hyyyyy |
Üst katta gençler toplanmış maç izliyorlar bir ara tavan üstüme çökecek sandım :)) o kdr bağırıp zıplamadan sonra içinizdeki negatif enerji pozitife dönüşdü siz krtallar baya rahatladınız :)) |
Alıntı:
|
Açtık doğalgazı ve camları :)) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yağmurdan kurumayan çamaşırlara ancak ..gülümseyen000 Kış boyu donan ayaklarımı yaz gelince mi ısıtacakmış cicekver |
Ne diyeyim editim:) Artı İkinci müjdemiz, Türkiye'nin tamamındaki konutlarda doğalgaz tüketiminden bir ay ücret almayacağız. Yani mutfağın ve sıcak suyun yanı sıra ısınma dahil doğalgaz tüketiminin tamamını bir ay ücretsiz yapıyoruz. Bu müjdemizin de hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Dedi Reis. De aç git doğalgazı ful bedava bu ay koş.)) |
Alıntı:
|
Bağ bahçe işleri, toprak, ot, diken, ısırgan herşey çok güzel cy |
Alıntı:
|
Pert🥴te/sli/m |
BÜYÜK HARFLERLE BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM İ-S-T-İ-R-A-H-A-T Bı daha yazıyorum İSTİRAHAT Hayır inanamıyorum İSTİRAHATTEYİM 🤭 |
Miskin 🥱🤫 |
Üşütmüş, hasta bitkin hallerim 😔 |
Geçmiş olsun editim. Çok gezme hava soğuk evde otur :))) |
Çok Gergin |
Alıntı:
Rabbim herkeze şifa versin ../cic/ek/ |
Gezmeceli😥 |
Değerli (Elhamdülillah) |
Dinlenmeli:):) |
Aklım firarda 🤭 |
Alıntı:
Yeniden |
Alıntı:
Alıntı:
|
SAAT: 02:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.