![]()  |  

Gününü tek kelime ile anlat  Arkadaşlar herkez gününü tek kelime ile anlatsın   ilk ben başlıyım Günüm:ELHAMDÜLİLLAH...  |  

ortaşekerli   |  

Ruhumun cesede ağır geldiği bir gün Yunus (a.s) formülünü günümüze uyarlamaya çalışan bir beyin karmaşası   |  

Alıntı:  
 evet000evet000evet000  |  

Zaten tek bağlıyıcı sebepte o ayet zalimlerden olmamak emin olun...   |  

Zorbalığa gelindiğinde İmanı bir köşeye bırakabilen bir toplum içerisinde yaşam şartları ağır gelmekte RUHA   |  

Rabbe artık çaresiz kaldım yakarışının son haddine gelme noktasındayım...   |  

..................................  :)))))))  |  

Çok şükür İYİ...   |  

çok sıkıcı bir gündü..    |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  tatsızz =(   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  Dün bayram bugün  seyran yarınım ise buram buram malüm insanoğluyuz deliye hergün bayram.   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  uzgn........uzgn   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  Hicran dolu gözlerle Iraklardayım  |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  sıkkın baygın daraltıcı buralar bogucuağlayan000ağlayan000ben evimi özledimm   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  ülkedeki sınav sisteminin fazlalığına ve gereksizliğine kızgın....   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  yükünü boşaltmaya hazır kara bir sonbahar bulutu gibi   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  Allahtan gayrı yakınlığın yalan olduğunu anladığım bir gün..   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  tuzsuz .(   |  

Cevap: !!!Gününü tek kelime ile anlat...  huzurlu   |  

Düşekalka 🌿Bitkin 🌷   |  

Alıntı:  
 Memleketim gibiyim.Sabah gunesli,öğlen gökgurultulu sonrası yağmur etkisiyle nemden uyuşmuş gibi ama günlük güneşlik bir gün ışte..  |  

3 arkadaş beraberdik bütün gün hatta şimdiye kadar,, insanın dostu olması güzel Rabbim eksikliklerini vermesin inşallah,,,,/cic/ek/klpp/   |  

Güzel...   |  

Elhamdülillah   |  

Şükür Elhamdülillah 😁☺   |  

Can sıkıntısı biraz   |  

Yorgun   |  

Hep hareket hep hareket/cic/ek/ Çok şükurelhm   |  

Yol yorgun   |  

Çocuklarla yeni okullarına adaptasyon sürecindeyim.  Bahçe işleri daha kolaydı be.)))  |  

Hayırlı Cumalar dileyip, Perşembe günü zannetmek :)   Tek kelimeyle ; Hawar Allahım :)))  |  

Bazen olmuyor hatta o kdr güzel olmuyor ki ancak bu kdr güzel olmayabilirdi diyorsun 🤷*♂️   |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  Böyle bir güzellikle güne başlamak anlatılmaz yaşanır:) adeta insanın bütün strsini alıyor :)   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Oyuncakmı bu? Allahım bu renklerin güzelliği ne böyle.Göz kamaştırıcı... Barekallah..Çok sevimli.. uzaktan tabi :))) Muhabbet kuşu mu papağanmı Esma abla. Ben kuş dili biliyorum türünü bilmiyorum da ondan sordum [emoji3]   Günüm; bir geçmiş olsuna muhtaç, faranjit olmuşum yazarak bile konuşamıyorum .)) en son çocukluğumda öksürdüydüm ben böle. Şu cigara, tütünü azaltmam lazım.))) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi  |  

Alıntı:  
 Format gereği günümün değerlendirmesini vereyim, Elhamdülillah diyelim /cic/ek/  |  

Sorunları üzerime çekmekte mıknatıs özelliği gösteriyorum.Behizarım..   |  

Durum mesajları, storyler yıkılıyor.   Takdir belgeleri, karneler havalarda uçuşuyor. Tehlikenin üzerinden 24 saat geçmesini bekliyorum [emoji55] Bizimde olaydı koyardım tabi [emoji16]Yokki... belki ondandır hasedim [emoji28]  |  

Bizimkiler eve varmadan gözümün içine soktular.  Her biri haşlığını almadan yakami bırakmadı:) Baba olmak cidden zor iş:)))  |  

İnsan, koşturmaktan yürümeyi unutur mu?:)d/us//un  Öylesi günlerden birgündü.))  |  
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.