|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi MescidiAksa,Açılış Tarihi: 28 Eylül 2010 (11:09), Konuya Son Cevap : 30 Temmuz 2025 (12:55). Konuya 84 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:31 | 
|    Medineweb Baş Editörü    Durumu:   Medine No :  14593   Üyelik T.:
15 Kasım 2011   |     

Çocuklarla yeni okullarına adaptasyon sürecindeyim.    Bahçe işleri daha kolaydı be.)))  |  
      |  
|    |  Mesaj No:32 | 
15 Kasım 2011   |     

Hayırlı Cumalar dileyip, Perşembe günü zannetmek       Tek kelimeyle ; Hawar Allahım  ))
  |  
      |  
|    |  Mesaj No:33 | 
|     Durumu:   Medine No :  20510   Üyelik T.:
01 Ekim 2012   |     

Bazen olmuyor hatta o kdr güzel olmuyor ki ancak bu kdr güzel olmayabilirdi diyorsun 🤷*♂️

__________________   Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur...  |  
      |  
|    |  Mesaj No:34 | 
|       Durumu:   Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     

Böyle bir güzellikle güne başlamak anlatılmaz yaşanır      adeta insanın bütün strsini alıyor   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:35 | 
15 Kasım 2011   |     

Oyuncakmı bu? Allahım bu renklerin güzelliği ne böyle.Göz kamaştırıcı... Barekallah..Çok sevimli.. uzaktan tabi      )) Muhabbet kuşu mu papağanmı Esma abla. Ben kuş dili biliyorum türünü bilmiyorum da ondan sordum [emoji3] Günüm; bir geçmiş olsuna muhtaç, faranjit olmuşum yazarak bile konuşamıyorum .)) en son çocukluğumda öksürdüydüm ben böle. Şu cigara, tütünü azaltmam lazım.))) SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi  |  
      |  
|    |  Mesaj No:36 | |
|       Durumu:   Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     Alıntı:  
  )))  geçmişler olsun sanadaFormat gereği günümün değerlendirmesini vereyim, Elhamdülillah diyelim   
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  |
      |  
|    |  Mesaj No:37 | 
15 Kasım 2011   |     

Sorunları üzerime çekmekte mıknatıs özelliği gösteriyorum.Behizarım..
      |  
      |  
|    |  Mesaj No:38 | 
15 Kasım 2011   |     

Durum mesajları, storyler yıkılıyor.     Takdir belgeleri, karneler havalarda uçuşuyor. Tehlikenin üzerinden 24 saat geçmesini bekliyorum [emoji55] Bizimde olaydı koyardım tabi [emoji16]Yokki... belki ondandır hasedim [emoji28]  |  
      |  
|    |  Mesaj No:39 | 
|       Durumu:   Medine No :  59388   Üyelik T.:
05 Nisan 2018   |     

Bizimkiler eve varmadan gözümün içine soktular.    Her biri haşlığını almadan yakami bırakmadı ![]() Baba olmak cidden zor iş  ))
  |  
      |  
|    |  Mesaj No:40 | 
15 Kasım 2011   |     

İnsan, koşturmaktan yürümeyi unutur mu?     d/us//unÖylesi günlerden birgündü.))  |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |