![]()  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  bence de allahın kulu sen ayın somurtkanı olamazsın nurşen noktayı koymuş zaten sağolsun   |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  Alıntı:  
  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  ben ayın en yenilikçisi olarak ne yaptım allahın kulu   aklıma artık mesaj yazmaya başladım diye geldi:)  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  Sinifini gecip guzel haber vermeni kast etmistim   Hayalinde ogretmen olmak ve yerinde saymamak hep kendini gelistirme cabasinda oldugun ve amacin allahin rizasini kazanmak oldugun icinc*  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  ennn mütevazi,gereksiz iddiaların peşine düşmeyen ali70  en foruma uğramayanımız ve küskünümüz su damlasıc* forumun en çalışkanı mehmet akiften sonra nurşen(: en sevileni......HEPİNİZ:):)  |  

|  

c*c*c*c*c*c*c*c*  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  Su damlam en merhametli editlerden canim az yazilarimi duzeltmedi kanatsiz melegim cabuk gel:(   |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  Foruma uğrayamamaktan dolayı,   En lerde de adım geçmiyor artık:(  |  

Cevap: Medineweb'in enleri 4:):)  Ismini yanlis okudugum editim (:  Birde en sevimli uyesi nursen ve sevda Espirili kuskun kenzo Esra 9 arapca ogrenme sevdalisi Fecir hocam arapca ogretmeniz  |  
| SAAT: 10:46 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.