![]() |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) bence de allahın kulu sen ayın somurtkanı olamazsın nurşen noktayı koymuş zaten sağolsun |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) ben ayın en yenilikçisi olarak ne yaptım allahın kulu aklıma artık mesaj yazmaya başladım diye geldi:) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Sinifini gecip guzel haber vermeni kast etmistim Hayalinde ogretmen olmak ve yerinde saymamak hep kendini gelistirme cabasinda oldugun ve amacin allahin rizasini kazanmak oldugun icinc* |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) ennn mütevazi,gereksiz iddiaların peşine düşmeyen ali70 en foruma uğramayanımız ve küskünümüz su damlasıc* forumun en çalışkanı mehmet akiften sonra nurşen(: en sevileni......HEPİNİZ:):) |
|
c*c*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Su damlam en merhametli editlerden canim az yazilarimi duzeltmedi kanatsiz melegim cabuk gel:( |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Foruma uğrayamamaktan dolayı, En lerde de adım geçmiyor artık:( |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ismini yanlis okudugum editim (: Birde en sevimli uyesi nursen ve sevda Espirili kuskun kenzo Esra 9 arapca ogrenme sevdalisi Fecir hocam arapca ogretmeniz |
SAAT: 19:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.