![]() |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) :) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En kendini beğenen editörü medineweb Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 hocam çok güldüm hakkınızı helal edin :) |
O yorumları bilerek öyle yazdım biraz hareket gelsin foruma diye. Kendimi beğenmekten Allah a sığınırım |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ayın En Sevdiğiniz Üyesi=PEHLİVAN,NİSAREYYAN,KÜBRA_Y,KELES,SEB İ ARUZ,TUBA_,VERAYY ,FLOVER06.... (KISACASI SINIF ARKADAŞLARIM=))) Yorumlarını En Beğendiğiniz=Esma_nur,Esadullah Biraz genelleme oldu ama=))) yani ay olarak değerlendirmedim ..[/QUOTE] allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :( |
allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :([/QUOTE] ilk dönem in finallerinde buluşucaz inşallah tubacım(:. selam ve dua ile |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Yitiksevda abi aşk olsun yani:) önceden çok kopi yapiodum ama artık duruldum:) bende en leri yazcam müsait oldumda:) |
allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :([/QUOTE] ArO* hocam çok mutlu ettiniz benic*,bilmukabele (: |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En İyi Nicki = mihrinaz En İyi imzası = efecan71 En İyi Avatarı = En ağır ablası_Esma_Nur En Aktif Üyesi = meh****kif2 En Yenilikçisi=efecan71 En İyi Çıkış Yapanı= iklimya En Sabırlısı=abdulmelik En Gizemlisi =f_kryln En Yardımseveri= medineweb En Kırılganı=su damlası En Delidolusu=enderhafızım En Kibarı=esadullah En Sempatik Üyesi=yaşuha En Popüleri=enderhafızım En Çok Konuşanı=mihrinaz:) En Karizmatik Üyesi=abdulmelik( fotoya bakarak ):))) En Fanatiği=barış En Komik Üyesi= yaşuha En Neşelisi=yaşuha En Somurtkanı=bilinmez En Ciddi Üyesi=fecr En Sakini=Esedullah En Suskun Üyesi=ince sızı En Duygusalı=musabinumeyr En Melek Üyesi= fatmaeymentalha En Cadi Üyesi= nesli nur En Çok Güvendiğiniz =yönetim En Sevdiğiniz Üyesi= Yorumlarını En Beğendiğiniz=abdulmelik muallime fecr |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) her konuya cevap vermeyi en farzul ayn edinen yasuha :) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) :))))))) yaa bende yazcam da immm yarın yazım en iyisi:) |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En Asil'i= Esmanur En yüreklisi= sudamlası En korktugum= Abdulmelik:)En saygı duydugum yani En yazıları güzel= Fecr En hızlı =Medinewep En nazlı=İncesızı En çok sevdiklerim= tüm yönetim:) En gizli =f_kryln En cici= En fanatik= enderhafızım En yaramas En tevazu sahibi=Musabbinumeyr En yaramas= mihrinas En cici = fatmaeymentalha En mechul=bilinmez En şeker apla= H.A.Y.A.T.´i En iyi çıkışyapan=iklimya En devrimci =efecan71 En sempatik=mihrinaz :) En En En güseller= Medinewep üyeleri;) En şair ruhlu =ibrahim incecik En çok okunan=Muhsin arslan En şekeri =hiranur86:) |
en cadı üyesi mi?25.gif süpürgeeemm nerdee diye bağırasım geldi Ağzı-Açık000 Ağzı-Açık000arkadaşm lütfen krl*ne cadılığımı gördün hıhh ...sfhfgshsfhsgh... |
|
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Rica ederim güsel insan:) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en sessizce takip edeni HACIYSK :))) |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en sivri dillisi ferdiden sonra enes:) |
ferdi hoca eşimin yakın akrabası.ordan bulaşmış olmasın mı :) iyi çocuktu siteyönetimi onu kovdu gülümseyen000 |
|
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en çok özleneni esmanur... en azimli,gayretli,özverlisi NURŞEN...c* |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en hızlı çıkış yapanı nihal80 |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en çok paylaşımda bulunanları: eRkam_turabi - EyMeN&TaLhA - Fatıma-i Zehra |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ayın En İyi Nicki..Fatıma_i zehra Ayın En İyi imzası..nurşen35.. Ayın En İyi AvatarıErkam_turabii.. Ayın En Aktif ÜyesiGülnihal2.. Ayın En Yenilikçisiali70.. Ayın En İyi Çıkış Yapanı.Erkam_turabi. Ayın En Sabırlısı.Abdulmelik (Hocam)Fecr (Hocam) Ayın En Gizemlisi ..serpil (Hocam) Ayın En Yardımseveri..Medineweb. Ayın En Kırılganı su damlası (:)/) Ayın En Delidolusu herkez sakin şimdilik.. Ayın En Kibarı .nurşen35/göz_yaşı/mehmet akif2( çok var maşallah ) Ayın En Sempatik Üyesi.Eymen talha Ayın En Popüleri.Ali parlak Ayın En Çok Konuşanı..Gülnihal2 Ayın En Karizmatik Üyesi..Dur_hele ( :)/) Ayın En Fanatiği.Enderhafızım. Ayın En Komik Üyesi.Dur_hele Ayın En Neşelisi..mihrinaz (özlediğim dost ) Ayın En Somurtkanıyok _şükür Ayın En Ciddi ÜyesiFecr (Hocam) Ayın En Sakinigöz_yaşı Ayın En Suskun ÜyesiTuba_/tugra/umut628. Ayın En Duygusalı.Allahın_kulu Ayın En Melek Üyesi.nurşen35 Ayın En Cadi Üyesiyok.. En Çok Güvendiğiniz nurşen35/mihrinaz/mehmet akif2 Ayın En Sevdiğiniz Üyesi.mihrinaz /medineweb./dua_dilencisi(Aslında çok var hakkınızı helal edin) Yorumlarını En Beğendiğiniz.dua_dilencisi/Abdulmelik (Hocam) Fecr (Hocam) (Hakkınızı helal edin yazınca zormuş :) unuttuklarım varsa af ola ) |
ArO* |
Bu durumda iki dalda oscar almış oluyorum benalkış000 |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) medineweb'in En İyi Nicki=NİSAREYYAN En İyi imzası=Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır.Abdulmelik En İyi Avatarı=Erkam_turabii,Allah'ın kulu_ En Aktif Üyesi=Gülnihal2 En Sabırlısı=Gülnihal2 En Yardımseveri=Mehmet Akif2,erol71 En Sempatik Üyesi=Mihrinaz En Popüleri=su damlası,medineweb en çok özlenenleri=güll,pehlivan,keles,tuba,NİSAREYYAN,fatma-ı zehra,Esma_nur,suhtem,kübra-y..... yorumlarını en çok beğenilen=muallime,dua dilencisi,Gülnihal2,Beytül Ahzan,umut628,erkam turabi,ali70, en iyi talebeleri=ademsevda,nurşen35 en sakini,en arkadaş canlısı=azranur =)))) devam edicek=))) |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Imza gercektende guzelmis yorumlayanlar da guzel buluyorum herkes birbirinden harika masaallah Allah razi olsun |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en sakini,en arkadaş canlısı=azranur =)))) devam edicek=)))[/QUOTE] sakinliğe üzüleyimmi sevineyimmigülümseyen000ArO* |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en iyi talebeleri=ademsevda,nurşen35 talebe olmak güzel ... |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en özleneni : ESMA NUR en karizma editörü: MEDİNEWEB en tutarsızı : MOLLA KASIM en naziği-saygılısı-incitmeyenı: SU DAMLASI--MEDİNEWEB en alimi : FECR,ABDULMELİK,MUALLİME,ALİ70 en okunası: BEYTUL AHZAN,İBRAHİM İNECİK,SU DAMLASI,ERKAM EROĞLU en heybetli: ABDULMELİK,FECR en çalışkan:GÜLNİHAL2 en ağır ablası: MEHMETAKİF2 en tasavuf ehli: MUHSİN İYİ en arşivcisi :ENDERHAFIZIM en foruma sahip çıkan: EYMEN&TALHA,GÜLNİHAL2 en azimli öğrenci :NURŞEN35 en emektar yardımcı :EROL71 en radikal muvahhid: BİLİNMEZ en sev(diğim)ilen: esma nur,mihrinaz,su damlası,fatıma-ı zehra,medineweb,Allahın kulu en görmek istediğim : azra nur,esma nur,serpil,su damlası,ibrahim inecik,ali70,Allahın kulu,FECR |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Cok tesekkur ederim cok sevindim mutlu oldum rabbim de seni sevindirsin insaallah:):) |
|
Alıntı:
Alıntı:
Garip işte ya... Sıradan bir sınıf öğretmeni işte... |
SAAT: 01:25 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.