![]() |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
|
|
Değişiklik yapayım, kızımın adı olsun dedim(: |
Hem de ne yanlış gülümseyen000gülümseyen000 |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) arkadaşlar ben de bu nick değişikliğine ayak uyduramıyorum o kişinin kim olduğunu tanıyamıyorum bile |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En en candan dostlarim Su damlam Gokcen cim Mihrinazim Goknurum Benim akil hocam nursencim Sevda kardesim Yeni katilan kenzo kardesim Esracim Kuskun kardesim Eymen TaLhA kardesim Mueza kardesim Cennet komsum olsunlar |
|
|
Ellerin cennet gûlû dersin can içim...c* |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) yeni enler yok neden? |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) eski başeditör nerde? |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) yeni enler zaman içinde yenilenir..eski baş editör gördüğünüz gibi görevden ayrıldı.bir sorunmu vardı yardımcı olalım.. |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) paylaşımlarını,yorumlarını en çok özlediğimiz artık uğramayan değerli abimiz kıymtli hocamız ali70:) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) hüznü bir türlü paylaşamayan ve en derinde yaşayanlar = islaminesil ve su damlasıevet000:) |
Hüzün bana yakısır :))) Paylaşma konusuna gelince hüznümü kimseyle paylasamam bu su damlası abla olsa bile :) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Bu Aile de Herkes Enlerin enleri :D Hangi birilerini deyiyem :D |
Eskiden benim imzamdı benimle birlikte yol alan Mevlananın bir sözü.. HÜZÜNLE titreyen "GÖNÜLE" ince "BİR" ah Dokunur "KALBİ" kırık Olanın kalbine "ALLAH" dokunur.. o yüzden herkez kendi "Hüznünü" yaşar..(: |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) en-lemler yada boy-lamları ile burdaki herkes kendi ic dünyasında Bir alem ,ve bu alemin icinde olmakta bu alemle bir aile olmakta devri alem.. Rabbim ailemizi daim eylesin kardeşligimizden razı olanlardan eylesin.. Zamanında burda hizmeti olmus kardeşleride gözler arıyor olsada Rabbim hayırla mükafatlandırsın onları insaAllah |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Amin..paylaşmak bõyle bir şey işde islaminesil.. Çoklu konuşmak :))) Allah hepsinden razı olsun... |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) duası hiç eksik olmayan, en çok dua ve konu paylaşanımız kardelen.. |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) dgs den çıkmış ilitam adayı kardeşlerimiz, yer yön şaşırmışlığı arasında napacağını bilmez halde dolanırlrken,en yol açıcı ve yön gösteren paylaşımlar yapan üyemiz musab27 |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Yeni enleri ne zaman yapacaksınız? |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Uzun zamandir foruma ugramayan, aramıza donüşüne, en sevindiğimiz değerli üyemiz,yazarımız ,=ali70 :):) |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ayın En İyi Nicki../Nurşen35 Ayın En İyi imzası../su damlası Ayın En İyi Avatarı./islaminesil/dogrucu Ayın En Aktif Üyesi./mihrinaz /Nurşen35 Ayın En Yenilikçisi./mihrinaz /Esma_nur Ayın En İyi Çıkış Yapanı./islaminesil Ayın En Sabırlısı/.Abdulmelik/Fecr (Hocalarım) Ayın En Gizemlisi ./.F.Hoca Ayın En Yardımseveri../Mihrinaz Ayın En Kırılganı./Aynen Ben.. Ayın En Delidolusu./dogrucu Ayın En Kibarı /mehmetakif2. Ayın En Sempatik Üyesi/.Nesli_nur Ayın En Popüleri./Alperkara /ali70 Ayın En Çok Konuşanı../kimse yok Ayın En Karizmatik Üyesi../dogrucu Ayın En Fanatiği./ali70/islaminesil Ayın En Komik Üyesi./yok Ayın En Neşelisi../mihrinaz.. Ayın En Somurtkanı/.yok Ayın En Ciddi Üyesi./fecr hocam Ayın En Sakini/.imanehli Ayın En Suskun Üyesi./imanehli Ayın En Duygusalı.su damlası Ayın En Melek Üyesi./herkez c* Ayın En Cadi Üyesi./yok En Çok Güvendiğiniz./Abdulmelik / Esma_nur /mihrinaz/nurşen3/islaminesil/Allah'ın kulu/Ali70 Yorumlarını En Beğendiğiniz./Her üyenin yorumu güzel.Tşkler herkeze c* |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) B]Ayın En İyi Nicki../mihrinaz Ayın En İyi imzası ben Ayın En İyi Avatarı.en Ayın En Aktif Üyesi./mihrinaz /Nurşen35 Ayın En Yenilikçisi./fecr hocam Ayın En İyi Çıkış Yapanı./fhoca Ayın En Sabırlısı/.islaminesil Ayın En Gizemlisi ./.F.Hoca Ayın En Yardımseveri../Mihrinaz Ayın En Kırılganı./Aynen Ben. Ayın En Delidolusu./Abdulmelik hocam bide alimoglu Ayın En Kibarı /mehmetakif2. Ayın En Sempatik Üyesi/.Nesli_nur Ayın En Popüleri./Alperkara /ali70 medineveb Ayın En Çok Konuşanı../kimse yok Ayın En Karizmatik Üyesi../fecr hocam ve ali hocam muallime Ayın En Fanatiği... Ayın En Komik Üyesi./yok Ayın En Neşelisi../mihrinaz.. Ayın En Somurtkanı/.yok Ayın En Ciddi Üyesi./fecr hocam.muallime Ayın En Sakini/yok Ayın En Suskun Üyesi./.. Ayın En Duygusalı.ben Ayın En Melek Üyesi./su damlasi Ayın En Cadi Üyesi./yok En Çok Güvendiğiniz./Abdulmelik / mefineveb/ademsevda/ Esma_nur /mihrinaz/nurşen3/islaminesil/su damlasiAli70 Yorumlarını En Beğendiğiniz./herkes [/B] |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) teşekkür ederim su damlası abla:) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ocak Ayının enlerini açıklıyoruz:) Ayın En ilginç Nicki = pırasa:) Ayın En İyi imzası=mihrinaz Ayın En İyi Avatarı =kardelengül Ayın En Aktif Üyesi =JAZARİ Ayın En Yenilikçisi =islaminesil Ayın En İyi Çıkış Yapanı=gönül_dostu Ayın En Sabırlısı =mihrinaz Ayın En yitiği =yitiksevda:) Ayın En Yardımseveri=mihrinaz ve nurşen35 Ayın En özleneni= EyMeN&TaLhA,ali70,enderhafızım,suhtem.medineweb Ayın En Delidolusu Nesli_Nur Ayın En Kibarı=su damlası Ayın En Sempatik Üyesi=dua dilencisi Ayın En Fanatiği=Abdülmelik(malum admin olduğundan forumdan ayrılamz ) :)) Ayın En Neşelisi=mihrinaz Ayın En Ciddi Üyesi=mehmetakif2, Ayın En Sakini=muallim hoca Ayın En Suskun Üyesi=alperkara Ayın En Duygusalı=kardelengül Ayın En Melek Üyesi=mihrinaz,nurşen35,su damlası Ayın En kayıp Üyesi=fecr hoca En Çok Güvendiğiniz =Yönetimdeki bütün arkadşlar Ayın En Sevdiğiniz Üyesi=foruma uyumlu olan herkesi severiz:) benden bu kdr eklemek isteyen varsa buyursun :) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Oy esma ablam kalpler nasilda karşılıklı bende özledigm için ugramistim özlemle yadedildigimi görünce cok duygulandım! .. ne bu siteyi nede İslâm kardeşliğini tattigim sizleri unutmadim ve asla unutmam!. Esma ablacm... Sevgiler:) |
|
Ayın En İyi Nicki../sükutu_Ezber Ayın En İyi imzası../su damlası Ayın En İyi Avatarı./islaminesil/dogrucu Ayın En Aktif Üyesi./vuslatAksa21 Ayın En Yenilikçisi./mihrinaz /Esma_nur/vuslatAksa21 Ayın En İyi Çıkış Yapanı./vuslatAksa21 Ayın En Sabırlısı/.Abdulmelik/Fecr (Hocalarım) Ayın En Gizemlisi ./.dogrucu Ayın En Yardımseveri../Mihrinaz/ Nurşen35 Ayın En Kırılganı./Aynen Ben../Allah'ın kulu Ayın En Delidolusu./yok Ayın En Kibarı /mehmetakif2./tevhid /Nurşen35 Ayın En Sempatik Üyesi/.sukutu_Ezber Ayın En Popüleri./Alperkara /islaminesil Ayın En Çok Konuşanı../kimse yok Ayın En Karizmatik Üyesi../dogrucu Ayın En Fanatiği./ali70/islaminesil Ayın En Komik Üyesi./yok Ayın En Neşelisi../mihrinaz./vuslatAksa21 Ayın En Somurtkanı/.yok Ayın En Ciddi Üyesi./fecr hocam Ayın En Sakini/.kardelengül/mehmetakif2 Ayın En Suskun Üyesi./'yolcu' Ayın En Duygusalı.su damlası Ayın En Melek Üyesi./mihrinaz Ayın En Cadi Üyesi./yok En Çok Güvendiğiniz./Abdulmelik / Esma_nur /mihrinaz/nurşen35/islaminesil/Allah'ın kulu/Ali70/alperkara/kardelengül Yorumlarını En Beğendiğiniz./dogrucu.. |
Way masaALLAH :) Ismim nede güzel yerlerde yer etmiş öyle ;)) |
Özellikle Ayın En Aktif Üyesi./vuslatAksa21 Ayın En Neşelisi../mihrinaz./vuslatAksa21 Bu yerler olduğu gibi diğerlerinede devam :) |
SAAT: 23:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.