![]() |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) :) |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Alıntı:
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En kendini beğenen editörü medineweb Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 hocam çok güldüm hakkınızı helal edin :) |
O yorumları bilerek öyle yazdım biraz hareket gelsin foruma diye. Kendimi beğenmekten Allah a sığınırım |
|
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Ayın En Sevdiğiniz Üyesi=PEHLİVAN,NİSAREYYAN,KÜBRA_Y,KELES,SEB İ ARUZ,TUBA_,VERAYY ,FLOVER06.... (KISACASI SINIF ARKADAŞLARIM=))) Yorumlarını En Beğendiğiniz=Esma_nur,Esadullah Biraz genelleme oldu ama=))) yani ay olarak değerlendirmedim ..[/QUOTE] allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :( |
allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :([/QUOTE] ilk dönem in finallerinde buluşucaz inşallah tubacım(:. selam ve dua ile |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) Yitiksevda abi aşk olsun yani:) önceden çok kopi yapiodum ama artık duruldum:) bende en leri yazcam müsait oldumda:) |
allah razı olsun hocam kalpler karşılıklı ama bu sene buluşamıyoruz bir türlü :([/QUOTE] ArO* hocam çok mutlu ettiniz benic*,bilmukabele (: |
Cevap: Medineweb'in enleri 4:):) En İyi Nicki = mihrinaz En İyi imzası = efecan71 En İyi Avatarı = En ağır ablası_Esma_Nur En Aktif Üyesi = meh****kif2 En Yenilikçisi=efecan71 En İyi Çıkış Yapanı= iklimya En Sabırlısı=abdulmelik En Gizemlisi =f_kryln En Yardımseveri= medineweb En Kırılganı=su damlası En Delidolusu=enderhafızım En Kibarı=esadullah En Sempatik Üyesi=yaşuha En Popüleri=enderhafızım En Çok Konuşanı=mihrinaz:) En Karizmatik Üyesi=abdulmelik( fotoya bakarak ):))) En Fanatiği=barış En Komik Üyesi= yaşuha En Neşelisi=yaşuha En Somurtkanı=bilinmez En Ciddi Üyesi=fecr En Sakini=Esedullah En Suskun Üyesi=ince sızı En Duygusalı=musabinumeyr En Melek Üyesi= fatmaeymentalha En Cadi Üyesi= nesli nur En Çok Güvendiğiniz =yönetim En Sevdiğiniz Üyesi= Yorumlarını En Beğendiğiniz=abdulmelik muallime fecr |
SAAT: 14:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.