![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
Lalü aşk yeni ama aktif üyelerimizden :):) Fecr Kur'an kürsüsü :):) ilminden daha fazla faydalana bilmeyi istediğim hocam Erkam turabi Su damlası Esma nur |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Medineweb;330777] Erkam turabi: foruma iddialı bir giriş yapan,kaliteli paylaşımların sahibi..daim olsun:):) Su damlası :esmanurun gidişiyle dahada hüzünlere bulanan ama dualarla ve sevdikleriyle tekrar can bulmasını bilen bizim kıymetli naif editörümüz can içimiz(: Esma nur :her seferinde belki paylaşım yapmıştır diye ismini aradığım, kıymetli, ve saygıdeğer ablamız ..c*c*sabırla bekliyoruz,gelmeni haberin ola. çok özlettin kendinic* ali70 enderhafızım yitik sevda |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=mihrinaz;330782] Alıntı:
enderhafızım-süper fikirleri ile süpriz yapan editimiz :) yitiksevda-çok deger verdiğim,saygılı ve seviyeli üyemiz :) kübra-y azranur H.A.Y.A.T. |
Cevap: 3 üye 3 yorum Foruma daha önce katilmis olmanız ve daha çok emek vermis olmanizdan Dolayı birbirinizi az çok tanimis siniz! Okurken gülümsetiyorsunuz(: Cevap yazıp konuya dahil olayım dedimgülümseyen000 Her ne kadar acemi üye olsam da... |
sonralarda katılıp gönülleri fethedenler de çokc* Alıntı:
azranurkısa sürede kaynaştığımız sınıf arkadaşım özlüyorum göremeyincemahcup000 H.A.Y.A.T.çok fazla karşılaşmadığımız üyemiz :):) fatmaeymentalha pehlivan tuba |
Alıntı:
pehlivan tuba Üçü de çok değerli kardeşlerimizdir.c* Valla ben isim yazamayacağım, çünkü siz yazdıkça ben de sizinle beraber sizi tanıyorum.:):) |
makbergülü muallime abdülmelik |
Alıntı:
makbergülü azminden nasiplenmem gerektiğini düşündüğüm çalışkan bi ablam muallime keşke foruma daha çok uğrasa fikirleri kesinlikle okunası abdülmelik yönetici olur kendileri Allah razı olsun ilgisinden dolayı çoook sorum var benim hocamgülümseyen000 erkam turabi mehmetakif2 erol71 |
|
umut628 rakamlar.yanlis olabilir(: Fatıma zehra |
SAAT: 18:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.