![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
umut628 : bu imam olan hocamızda biraz gurur kibir enaniyet var cık cık cık. Fatıma zehra: tanımıyorum. esadullah ferdi alimoğlu |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Dur_Hele;330850]bilinmez: hemşerum oluyor.banlana banlana bilinmez oldu.gülümseyen000 umut628 : bu imam olan hocamızda biraz gurur kibir enaniyet var cık cık cık. Fatıma zehra: tanımıyorum. esadullah :tasavvufun öncü savunucularından olan kıymetli abimizc* ferdi :kendisine forumda keledoş ikram edilmeyince kayıplara karışan ,ayrıca kimselerin bulaşmak istemediği ,Allah muhafaza nasibine düşeni almaktan korktuğu ,kendini kaptırdığı konularda klavyesinin üslubu olmayan ender şahsiyet abimiz:) alimoğlu :ciddi konulara gtirdiği mizahi yorumlarıyla tanıdığım,çoktandır foruma uğramayan abimizc* ama üçününde en belirgin özelliği uzun zamandır foruma uğramamaları:):):) ravzam suhtem tevhid |
uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn uzgnuzgnuzgnuzgn |
Rabbim müminlerin kalplerine ''imam'' lara karşı saygıyı da versin ki edebimiz toplum olarak düzelmemize vesile olsunc*c* |
|
|
ozr* ozr*ozr* ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr*ozr* |
Oyuna devam :) Abdulmelik Medineweb FECR |
Cevap: 3 üye 3 yorum Abdülmelik: Saddam hüseyın diktatör Medineweb: nazik kibar saygılı yönetim FECR :alim |
|
SAAT: 07:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.