![]() |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) ArO*skr burda kocaman bir aileyiz hepimizin yeri bambaşka bence sfhfgshsfhsgh kurucumuzdan üyelerimize ,herkesin hakka hizmet gibi kutsal bir amacı var elhm c* |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) sınıf arkadaşlarım kayıpuzgn NİSAREYYAN Tuba pehlivan ayşe_ |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) talibetün ve suhtem kayıp..ikisinide çok özlüyorum:)esmanuru hiç söylemeyelim zaten..büyük kayıplarımızdan desem mübalağa olmaz herhalde:)c* |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Alıntı:
kesinlile katılıyorum..ve aranıyorlar(: |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) makbergülü gittide gelmez..mehmet akifte yok..:)mahcup000 |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Mehmet akif2 yok:( |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Esmanur kardesim yok tanimak isterdim onu birde kamer 34abiyi |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) esmanur kayıp sayılmaz benim için iyi şûkûr :))) Kayıplar ...makbergûlû,musabbinumeyr,nisareyyan,azranur,Tub a,Ravzam.. Aklıma gelenler bunlar ..umarım gôrûr en azından merhaba derler... |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) Esmanur ile Konusursan selam soyle cnm |
Cevap: Medineweb Unutulumayan Kayıp üyeler Listesi :) mehmet akifin yokluğunada hiç alışkın değiliz..finallerden sonra gelse bari:) |
SAAT: 13:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.