![]() |
Kimse şükretmeden çıkmasın :) oyunun ismi : kimse şükretmeden çıkmasın.. Hatırlayın ki Rabbiniz size: Eğer şükrederseniz, elbette size (nimetimi) artıracağım ve eğer nankörlük ederseniz hiç şüphesiz azabım çok şiddetlidir! diye bildirmişti. Haydi herkes aklına ilk gelen nimet için şükretsin? önce ben :) Dinim > Islam, Peygamberim > Hz. Muhammed Mustafa (sav), Kitabim > Kur'an-i Azimüssan oldugu icin; Kum'lar Adedince SÜKÜRLER olsun Rabbime... Elhamdulillah, Elhamdulillah, Elhamdulillah... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) rabbimiz bizleri kul olarak kendisine kabul ettiği için şükürler olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) ALLAHIM! Icime düsürdügün SIkIntiya ve hic Süphesiz verecegin Felah'a Hamd-u Senalar olsun! |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) sıkıntıyla beraber günahlarımızı affeden rabbimize hamdu senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) 5 seneden sonra allahım yine bana lütfettiği için hamdü senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) O kadar çok şey varki hangisini sayayım :) RABBİMİN sunmuş olduğu her nimete skr |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Formda,sizleri çok değerli dostlarımı tanıdığım için çoookk şükür...:):) |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Alıntı:
|
ve müslüman olduğum için sonsuz şükür. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Allah'ım sana senin şanına yakışır şekilde hamdolsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Sağlığım yerinde ve mutlu olduğum için rabbime hamdolsun..:):) |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Rabbim verdiğin nimetlerden geri koyma.Ayağımı yaraladım ve anladım ki rahat yürümek mükemmel bişiy bacaklarımı yaradan onlara güç veren rabbime bin şükür. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) ders çalışma gücü veren allahıma hamd olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) sizleri tanıdığım için rabbime şükürler olsun |
|
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Yüce RABBİM beni Müslüman olarak yarattığın, bu güzel ülkede yaşamayı nasip ettiğin,ve 5 tane değerli evlat verdiğin,bu ilerlemiş yaşımda fehmimi açıp bana bu tahsili nasip ettiğin için sana ebedi ve sonsuz şükürler olsun...(ayette belirtiyor Rabbim:size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız)aynen...o kadar çok şükredecek nimet varki!! |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) tüm dualarınıza canı gönülden Ecmain olsun.Banada dua edilenlere amin dedirten Rabbime Hamdu Senalar olsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Kainatın efendisini bizlere veren rabbimize hamdu senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Zatının sıfatının esmainın ef'alinin hudutsuzluğunca şükürler olsun YA RABBİ elhmskr |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) yavrumu kollayıp gözeten allahıma hamdü senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) sağlıklı sıhatli olduğumuz için hamdü senalar olsun... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) rabbim verdiğin nimetlerin şükrünü yapamasakta yeterince ,sen bizleri rızıklandırmaktan asla vazgeçmedin.hamdolsun mevlam sana....biz aciz kulların sana layık olamasakta bizleri sensiz bırakmadın hamdolsun... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Yaşadığım bugüne,nefes aldığım hergünüme şükürler olsun .... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) tek tek sayılamayacak kadar çok şey var ki şükürler olsun saglıklı sıhhatli olduguma şükürler olsun hamdu senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) tahlil lerim iyi çıktığı için rabbime şükür ediyorum.... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) kronik reflü hastalığım olmadığı için allahıma hamdü senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) bizlere verdiğin tüm nimetler için şükürler olsun Allah'ım... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Aklım yerinde olduğu HZ. MUHAMMED(SAV)e ümmet olduğum ve Müslüman olduğum içinelhm şükürler olsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Yine evimdeyim ve sizlerleyim şükürler olsun :) |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Rabbim sana çok şükür; bize şükretmeyi öğrettin ya, o bile yeter..... |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Herşey seninle vardır.Allah diyebildiğim için,şuan sana dua edebildiğim için,beni yarattığın için sana hamd ve şükürler olsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Şükürler olsun Rabbim...Kimsem yokken bana anne baba oldugun için.teşekkür ederim |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Hududsuz şükürler, nihayetsiz senalar olsun o Zât-ı Zülcelal'e ki; bizleri cehl-i mutlak derelerinden, isyan ve küfran bataklıklarından lütf u keremiyle çıkarıp, gözleri kamaştıran en parlak bir nura talebe etmiştir. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) şuan nefes alabildiğim ve bana annelik duygusunu yaşattığın için rabbim şükürler olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Allahım sana sonsuz şükür..bu dünyada bana bilerek kendini adını sonra da o mübarek insanın adını anmayı nasip ettin..önce senin sevgine ve affına daha sonrada habibim dediğin muhammed mustafa(sav)'in şefaatine bizleri layık eyle...amin. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Çok şükür. Aklıma gelen gelmeyen her nimet için şükür. Yerler gökler kadar, yarattıklarının adeti kadar, Rabbimizin razı olacağı kadar şükür. Hatta Rabbimiz razı olduktan sonra bile şükrümüz sonsuza kadar devam eder. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Elhamdülillah,Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan,halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı oldu. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) allah bize kafidir, o ne güzel vekildir. ali imran 173 şükürler olsun ki; böyle bir ayetle müjdelendik bizi kendisinden başka hiç kimseye muhtaç etmeyen rabbimize hamdü senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) bize kendisine şeksiz şüphesiz inanma nimetine veren RABBİMİZE HAMDU SENALAR OLSUN |
|
SAAT: 17:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.