![]() |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) Şu yoğunlugumdan kurtulabilirsem virus temizliğide yaparik birseycik degilmis :) :):):) |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) aaaaaa temizlikmi yaptınız...hay allah yertişemedim görüyormusunuz.... çok müteessir oldum...sfhfgshsfhsgh yardım etmeyi çok isterdim ama bütün işi bitirmişsiniz,neyyyse banada yemeğe gitmek nasip oldu.Ağzı-Açık000 ellerinize sağlık heryer pırıl pırıl olmuş,birdahaki temizliğe haber vermezseniz darılırımAğzı-Açık000 olmuyor böyle ... |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) Alıntı:
Alıntı:
aaa abla siz büyüklere geçin oturun dedik ya :):) seneyede yeni gençler gelir onlara yaptırırız gülümseyen000 |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) arkadslar masallah bu ne hamaratlik madem temizligi yptiniz yoruldunuz size guzel bir sofra hazirlamak isterim)))) Mihrinaz is kalmamis die uzulme sende bulasklari yikarsin ))))) aklima gelmisken madem temizlik icin grup kurdunuz bir arada bize gelin ))) |
bende bunu kim söyleyecek diye bekliyordum gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) öhöö öhöö şey ikramlar kimden bu akşam düşünceli000 ikram bölümüne ağzımızı tatlandıracak bi sofra bekliyoruz Ağzı-Açık000 mihrinaz ablama bulaşık yıkatmayın sfhfgshsfhsgh kübra 'nın yaşı küçük o yıkasın gülümseyen000 |
o toz aldı yeter sıra sende :))) yemek iş bitiminde acele etmeyin :) |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) bi işin ucundan da biz tutaydık iyiydi neyse zaten tebessüm abla ve kübra varken biz ne hacet :):)gülümseyen000gülümseyen000(: |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerleri süpürdüm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bulaşıklarda tamaam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]huff yoruldum |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) Saat on oldu yemek yok su yok ekmek yok nasıl iş bu istifa ediyorum gülümseyen000 |
SAAT: 05:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.