![]() |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) maşallah ablam tam donanımlı gelmişsin (: ama sana iş bırakmadık malum en küçüklerden olaraktan çoğu işi ben almışım[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülümseyen000 |
Cevap: Medineweb de Bahar Temizliği :)) site tertemiz olmuş ellerinize sağlık..... temizliğe bu kadar ısınmışken bizede beklerim...... |
Eeefendiiimmm Önümüz Ramazan..Baharda geldi. Forum dip köşe temizlik ister. Şöyle görev taksimine başlayalım.. Malzemeleri aldım geldim. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Su damlası editim ince temizlik işleri sende.İğne deliği olsa affetmezsin. . Kalbi kirli kırık olanları sana havale ediyoruz.Önce onları bi temizle Onar..Sonra incinen satırları,çamaşır suyuna yatırabilirsin.))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nurşen hocam medya çok kirli.Gündemin desen kiri lekesi çıkmıyor iz kalmış. Önce beyin temizliği yapıp, ardından bildiğin bütün doğal yöntemlerle kalıcı izlere çözüm bulalım. Malum çamaşır suyu beyne hasar veriyor[emoji6] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sükutu Ezber; kalemleri eğri yazanları sana havale ediyoruz. Bildiğin gibi temizle...Yerli bor kullan belki faydası olur.)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ahmet hocam youtube yi sel almış götürmüş.)) Ölmüş linklerin ruhuna bir sela. Yeniler için bir fatiha rica edelim . Temizliğin erkeği bayanı yok malum. Sizinki bu kadar sonrası oturabilirsiniz .)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Esedullah hocam boya badana ister forum.medineweb.net. duvarları..Kırık, ekru, bej felan değil kar beyazına boyasanız duvarları çok güzel olurdu.))) Ayın üyesi, haftanın misafiri odaları hep temizlensin. )) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her konuya bir çöp kutusu konulsun.)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumda galoşla dolaşılsın. ) Yönetim odasına mikrofiber galoşla girilsin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Maskeye gerek yok.))) Ohhh temiz forum temiz gelecek... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Oh oh hem bahar temizliği hem de Ramazan temizliği ikisi bir arada çıkmış olur Temizlik bitmez kolay kolay Hele ki medya temizliği çok zor. Onuda temizliğiyle kiriyle idare edeceğiz artık |
Maşallah maşallah çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık sayın yöneticim,,,,/cic/ek/ Onlarca güzel şeyler yazdın, dile getirdin,,, klpp/ Efendim önce beynimizden kötü düşünceleri, kalbimizden gereksiz yer dolduran faydasız her ne varsa hepsini temizleyerek başlayalım inşallah gerisi olur/cic/ek/ Demi ama ama/cic/ek//cic/ek/ Şöyle Allah için bir zihin ve kalp temizliği inşallah,,,,, :) spr//cic/ek//cic/ek/ |
Herkes temizliğe biyerde başlasın yani dimi efendim:) Esma ablaya eşyaların yerini değiştirme, gereksizleri atma görevi verelim .Eski toprak nede olsa neyin nereye konulacağını en iyi o bilir sfhfgshsfhsgh Allahın kulunu mutfağa alalım. Mutfak yangın yeri. Şimdi sadece ona bırakırsak olmaz. Makbergülünüde alalım. O bulur buluşturur ekonomik tarifler ortaya koyar alkış000 Bu Ramazan da ekonomik, soğansız, patatesssiz, sebzesiz, tavuksuz tarifler versinler. Full temizlik etsinler yaaniiite/sli/m Bir de; 2007 den 19 a bütün rafların tozu alınacak. Eh hadi onuda ben yapayım hapşıra hapşıra angelnottn6 Hadi bakalım Bismillah... Çayı da biri dağıtır herhalde... |
Bir hafta var tamtamına yetiştirmek lazım gerekirse geceleri uyumayın ben yaşlıyım uyurum dayanamam siz gençsiniz uyumayın dayanırsınız hadi bismillah :)))))) |
HES kodu olmadan, maske ve dezenfektansız girilmez😂 Forum dışından gelenler admin izniyle girsinn 14 gün karantina uygulaması yapılsın 😂 Foruma virüs bulastirmasinlar😁 |
isbirliği , temizlikti derken bir bayram temizliğine yine denk gelmiş buralar 😊 Ilk baştaki yazilara şöyle bi baktım da yok maske tak yok virüs derken gerçeğini yaşar olmuşuz 🤔 Şakaya da gelmiyo bazen söylediklerimiz .. İnşaAllah hafızalarımızıda sileriz bugünü yaşadığımız anları.. Hayırlısı diyelim ... |
Temizlik varmı başkanım:):) |
SAAT: 05:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.