![]() |
Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Başlıktan da belli olduğu gibi bir üstünüzdeki üyeye, ona uygun olduğunu düşündüğünüz bir nick uyduruyorsunuz. Umarım beğeniLir ...(: |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Kimse gormemis ki nic uydursun gülümseyen000 |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Cankız :) |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Super anneanne masaallah barekallah rabbim bagislasin evlatlarimizi:) gülümseyen000 |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Alıntı:
üstteki kardeşime nick HOŞCAN olabilir :) |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Gulyuzlu kardesim |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... bu oyun ikimizn arasında olacak gibi sadece :) zühre yıldızı |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Karda açan çiçek |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... güne bakan |
Cevap: Üstteki üyeye nick uyduruyoruz... Kaynana adayi:):)insaallah tatli kaynana olur |
Kayınvalide:) |
Alıntı:
bu kadar uzun nick olmaz da ben esma nuruma mesaj göndermiş olayım :)c*c*c*c*c*c*c* |
Sivasürgünü(: nasıl mehmet akifsfhfgshsfhsgh her ilitamlınin gururla taşıyacağı nick:) |
Samsun Yorgunu gülümseyen000 |
İyilik sahibi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum o sessisz harfleri yazmak da zor sana nasıl hitap edeceğiz bi çare bul lütfen :) |
Alıntı:
Allah söyletti =) Çare ne bulsak acep bilemedim ki :D * * * * * * * * * * * * * * * * * * Oyuna devam edersek: Zor basamakları binbir bâdirelerle bir bir tırmanan güçlü kişilik :) |
Alıntı:
|
esma can c* |
Alıntı:
Uymasa da uyduralim/cic/ek/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gezginci,,, :-) 🌻🌻🌻 🌻❤🌻🌹🌷🌼🌼 🌿🌿🌿🌸🌸🌸🍀🍀🍀 telefondaki çiçekleri denedim oldu,,,hepsi senin:-) |
Alıntı:
|
Alıntı:
güzel söz yazma ustası,,,:) maşallah çok güzel yazılar yazıyorsun mübarek,,/cic/ek/ga/li/p |
Alıntı:
Pek bi uymuş sankimgülümseyen000 ~~~Virgül Durağım~~~~ |
Abide |
Bir yerlerden sızmış güneş |
Şen gönüllü |
Formun neşesi 😍 |
Ayy teşekkür ederim 😀 |
[QUOTE=su damlası;427005]Formun neşesi 😍[/QUOTE Çok teşekkür ederim 😁 |
😊 |
kaybolan güneş 😊 |
Semâdan ışığın ve ateşin damlalar halinde döküldüğü bir tabloda, içindeki minik gökkuşağıyla ışıl ışıl düşen "Katre" |
Alıntı:
Araştırmalarıyla , Doğrularıyla, sade ve sessizliğini koruyan , Kur'an talebesi... |
Terki Diyar Ya da Meskeni Medineweb c* |
Alıntı:
Sessizligimi umuda çeviren 💕 |
Masal perisi & Medineweb perisic* |
SAAT: 08:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.