![]() |
Alıntı:
Aman çağın illeti uğramasın kimseye... Herkes stoklarını idareli kullansın. Millet depresyonda:) Etrafa faydalı olayım derken stokları tüketmeyinsfhfgshsfhsgh |
Sonra dedim ki kendime! Hüznüne dost olmayanı.. Yüreğine yük etme! Azad et gitsin. |
Özlemek'mi...? Biri kibrit biri mum Yakanda biter yananda... |
Bazen eğilip sormak istiyor insan, "TOPRAK"! "Sana/da yük oluyormuyum" diye.... |
Farabî’nin de dediği gibi: “Zamanın ters, sohbetin faydasız, herkesin bezgin ve her başın bir ağrı taşıdığını görünce, evime kapanıp haysiyetimi korudum.”✋ |
Dünden bugüne umut edilen ne varsa Yarın için umut dolu bir güne Bismillah.. |
Güzel bir güne Bismillah... |
Bu gidiş nereye hiç bilmiyorum.. Yol acıtıyor, Zaman acıtıyor... |
İNSAN Yaşamadığı yaranın, sızısını anlayamaz.. |
Yazdıklarımı boşver, sildiklerim de şöyle dursun, ben duvarlara neler anlattım bi bilsen... |
Eylül gelmiş ya koşar adımlarla... Yine yeniden turşu konserve domates biber olmuş heryer.. Bu sene Eylül erken geldi ne hüzünle ne sararan yapraklarla ne de domates biberle uğraşamicam/cic/ek/ Her sene her sene çekilecek gibi değil..Oh içimi döktüm .))/ |
Az sevmeyi bilmiyorum ben...!!! Çok sevdiğimdendir, bu kadar incinmem..... |
Öz/le/mek.. Öz/leneni “öz” bilmekten ve bir yanını hep eksik hissetmektendir. Ondandır Sessizliğim Yıkık,dökük Ve hep eksik.. |
Her şeyi içine atarsın da, kendini atacak bir yer bulamazsın..! |
Ve sukût... Tefekküre duran derviş gibi narin. ''Sızı ince yara derin...'' |
Sevmekden vazgeçemezsin .. Ama kalbin öyle kırılır ki, Seviyorum demeketen vazgeçersin.... |
Ah Gülü _i yarem ,başka şehirlerde yaşlanacağız ,besbelli .Ve Sen buna ayrılık diyeceksin... |
_________ne İnatçı bir Hayat İlla ki _________Öğretecek_______ |
Birilerinin dilindeki şarkı Gönlündeki şiir olmaktansa Avuç İçindeki Dua Olmayı Seçtim... |
İçlerinden nasıl geliyorsa öyle davranırlar karşısındakinin mesajına canları isterse cewap yazarlar istemzse yazmazlar canları istemese telefonunu dahi açmazlar! Öyle bir dünya yok, sana mesajla bir şey soruyorsa veya arıyorsa ona bu samimiyeti sen vermişsindir mesafeni iyi kurmalısın! Başklarıyla irtibatta olup seni adam sanıp muhatap olanı es geçiyorsan sıkıntılısın! Ergenlikden çıkamamışsın... İçimden geçen buydu c* |
Sessiz kalmak, kırıldığını göstermenin en iyi yoludur. |
Sudurum kabrim olmuş ağlıyorum kabrime. Ölmüş gibi. Yaşamıyor gibi. Atmıyor gibi. Hüsranda gibi. Geri dönüşlerin. Kaç kere daha... Arkasını dönen, yalan söyleyen! Canlan! Şimşekler yetmiyor mu kalbini attırmaya? Secdeler ettirmeye? Dirilsene! Uyansana! Koşsana soluk soluğa! Atılsana! Önüne ne çıkarsa çıksın kim çıkarsa çıksın! "Ama" diyerek sıratel müstakim den ayrılmasana! Allah'a koşuyorsun sen ne diye arkana bakar durursun koşsana, çatlarcasına! Utanmıyor musun kendinden. Her nefesinden. Ramazanlar aşkına Serkan kul olsana. Bütün melaikat önünde secde etmiş babanın, emrine vermiş dünyayı ayı ve güneşi, "Kulum!" demiş "Kulum!" demiş! Uyansana! Ölmeden evvel bir kere de O'nun için ölsene! Her şeye gönül verdin bir kere de O'na ait olan gönlü O'na versene. Yangınlar çıkan kalbinde bir mum olsun Güneş'i bile bizim uğrumuza yakan için yaksana. Tırman, tırmala, yırt, yırtıl, yan ışıl. Zikret. Tesbih et. Tesbih et. Tesbihte kaybol. Kuvvet yok ancak Allah! Dinle... Lütfen bir kere olsun tâbi ol ve dinle. Sen dinlemeyince sanmaki her şey susuyor. Sen görmeyince sanmaki hiçbir şey yok. Aç gözlerini. Toprağa bak. Göğe bak. Tevbe. Sana geri döndüm rahmetinle sar beni. Affet. Sensin latif ve güldüren ve ağlatan. Sensin kâdiri mutlak! |
Derinde en derinde , Benim bile bilmediğim yerdesin ..❤ |
Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim Acıya duvar gibi durmayı öğrendim.. |
Eğer gençlik bilse//// İhtiyarlık yapabilse//// |
Sabahı olmayan gece mi gördün demiş Şentürk Dündar.. |
Zulüm bizdense ben bizden değilim! Rachel Corrie |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ne güzel bir dua,, Gözü bende, Gönlü sende olsun Allah'ım |
Dünya kirletiyor insanı! Kuran ve vicdan insanı temiz tutan, koruyan, tutan... Yoksa dirhem dirhem azalmamak işten değil.... |
Güzel günlere gitmenin yollarını bize ögretmediler, Bizde sevdik.... |
Yaşadıkça,yoruldukça,kırıldıkça anlıyor insan; En ağır yük; 'İnsanmış İnsana'... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O öyle bildiğiniz gibi, İnceldiği yerden kopmaz işte...!! .....İnceldiği değil,,, .......'' İncindiği, incitildiği yerden Kopar ... |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.