![]() |
"İçindeki Cümleyi Söyle" /medineweb Şu An İçinden Geçen Cümleyi Yaz..... kolay gelsin arkadaşlar.. |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" “Yoruldum bulutları kirpiklerimde taşımaktan..” |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" bulunduğum yerden çook uzakda olmak |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" içimden bir ses ''Trabzonun yokuşunu in- çık ,okuldan çocuğu almaya kim gidecek şimdi''diyor..ama ben demiyorumafrn*ağlayan000 |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" ülkemiz üzerine oynan oyunların farkındayız.rabbim oyunları kendilerine döndersin |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" huzurr |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" umut her zaman vardır..!! |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" allahım sen hayırlısını nasip et |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Aslında ben hep ’ Beyaz ’ sayfalar açıyorum hayatta. Ama kalem ‘Siyah’ işte… |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Bir seyin olmasini dileginde sadece ol der oda hemen oluverir. Allahim sen herseyin enn iyisini bilirsin Benim ve butun musluman kardeslerimize yardimini esirgeme |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" İçin mi daralıyor? O biliyor... "Ya Fettah!" de... Huzursuz mu oluyorsun? O görüyor.. "Ya Selam!" de... Gönlün mü kırık? O'na dayan... ............"Ya Cebbar!" de... Günahların mı var? O'na yönel... "Ya Tevvab, Ya Gaffar, Ya Afüvv!" de... Kimse seni anlamıyor değil mi? O seni bekliyor... "Ya Semi, Ya Mücib!" de... Ve seni biricik yaratan Rabbine... "Ya Vedûd seni seviyorum!" de... |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Herkes bir gün yaşayacak; Ya aldığı duaları, -ya aldığı ah'ları . . . |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" koca bir HİÇ.... |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Alıntı:
|
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Ya RABBI... Hiç Bir Zaman Ayırma Rızan'dan... |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tam da,çalışıyorum çalısıyorum olmuyor napayım dedim...ezberlemeye calıstığım Necm suresi 39.ayete kadar gelip, bırakmayı düşündüğüm sırada;39 ve 40.ayetler hicbir acı kahvenin,soguk suyun ,en şiddetli tokatin yapamayacağını yaptı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İhtiyacım olan destek bizzat kaynağından geldi...ezberlenebiliyormuş demek ki...perdelenmiş,bulanıklaşmış zihinlerimizin ayetlerlerle açılıp berraklasması duasıyla..içimden geçen kocaman cumle boylec* |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" olmayınca olmuyor,,, |
|
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" baş ağrısı hapları gibi gönül ağrısı ve ruh yorgunluğu giderici ilaçlarda olsa diyorum.. |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Ben RABBIMI çok seviyorum :) |
|
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" bu ne bela idi anlamı. |
Alıntı:
|
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Güzel sözdür “eyvallah”.. Bazen kabul ediş, bazen boş veriş, bazen yol veriş.. EYVALLAH |
dünya işi hiç bitmiyor bitmez de |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" tüm gün içimden melodiler geçti. ama hiç söz yoktu :) şapşahane günlerde böyle oluyor sanırsam.. |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" yeterki umudun olsun o ışık elbet bir yerden doğar.. |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" ALLAH'immmmm.... Af et Beni.... |
Cevap: "İçindeki Cümleyi Söyle" Yanımda güvendiğim zaman pişman etmeyen, değer verdiğim zaman değişmeyen insanlar olsun yeter. |
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve Dövüşebilirim.Doğru bulduğum,haklı bulduğum, güzel bulduğum Herkes ve hersey için... #YAŞIM BAŞIM# Buna engel değil [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
evet000c*c*c*c*c*c* |
Allah'tan gayrısı yalan,,,:-) |
Ben niye depreşyona giremiyorum? Böyle 3 gün odaya kapanayım,kimsecikler rahatsız etmesin istiyorum..Bir başıma gireyim depreşyona..Bende psikoloğa felan gideyim..Neyim eksik gidenlerden...Yok arkadaş depreşyona girmeye vakit yok...Ama ümitliyim bende giricem bi güngülümseyen000 İçimdeki cümle tomarı böyle:) |
Alıntı:
|
ben de ümitliyim bir gün depresyona gireceğim gülümseyen000 |
Allahım şükürler olsun..Sosyal medyada , fizandaki araba alım satım gruplarından sonra, "Ekmek yoksa Pasta var" grubuna alınmışım.d/us//un Millet ne yiyor ne içiyorda bu kadar rotayı pusulayışaşırdı...Bıraktım artık bakalım rota neresispr/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
SAAT: 04:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.