![]() |
Eylül gelmiş ya koşar adımlarla... Yine yeniden turşu konserve domates biber olmuş heryer.. Bu sene Eylül erken geldi ne hüzünle ne sararan yapraklarla ne de domates biberle uğraşamicam/cic/ek/ Her sene her sene çekilecek gibi değil..Oh içimi döktüm .))/ |
Az sevmeyi bilmiyorum ben...!!! Çok sevdiğimdendir, bu kadar incinmem..... |
Öz/le/mek.. Öz/leneni “öz” bilmekten ve bir yanını hep eksik hissetmektendir. Ondandır Sessizliğim Yıkık,dökük Ve hep eksik.. |
Her şeyi içine atarsın da, kendini atacak bir yer bulamazsın..! |
Ve sukût... Tefekküre duran derviş gibi narin. ''Sızı ince yara derin...'' |
Sevmekden vazgeçemezsin .. Ama kalbin öyle kırılır ki, Seviyorum demeketen vazgeçersin.... |
Ah Gülü _i yarem ,başka şehirlerde yaşlanacağız ,besbelli .Ve Sen buna ayrılık diyeceksin... |
_________ne İnatçı bir Hayat İlla ki _________Öğretecek_______ |
Birilerinin dilindeki şarkı Gönlündeki şiir olmaktansa Avuç İçindeki Dua Olmayı Seçtim... |
İçlerinden nasıl geliyorsa öyle davranırlar karşısındakinin mesajına canları isterse cewap yazarlar istemzse yazmazlar canları istemese telefonunu dahi açmazlar! Öyle bir dünya yok, sana mesajla bir şey soruyorsa veya arıyorsa ona bu samimiyeti sen vermişsindir mesafeni iyi kurmalısın! Başklarıyla irtibatta olup seni adam sanıp muhatap olanı es geçiyorsan sıkıntılısın! Ergenlikden çıkamamışsın... İçimden geçen buydu c* |
SAAT: 17:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.